Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 май 2018

Леко объркване в любовта

21.05.2018г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица са напълно възможни периоди на застой, дори блокиране в любовния живот, заради позициите на Венера и Сатурн. Може да ви бъде трудно да взимате решения, свързани с романтичните отношения, но за щастие Юпитер и Нептун ще ви напомнят да запазите вярата. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица може да се окаже от онези, в които имате толкова много задължения и отговорности свързани с работата, че ще пренебрегнете редица удоволствия, включително и в любовния си живот. Важно е да не приемате половинката си за даденост. Не забравяйте да кажете на него или нея колко много значи подкрепата им за вас, която ви оказват в този момент.

Телец

Ако се намирате във връзка, то тази седмица може да се сбъдне една ваша мечта. В случай че тя е да задълбочите тези взаимоотношения, имате реална възможност за това. Ще ви помогнат Юпитер и Нептун, които ще предизвикат положителни вибрации върху вашия сектор на партньорствата.

Вярата, която имате един в друг и вашето бъдеще, сега е невероятно голяма. Прегърнете любовта!

По-приятен секс с партньор с твърде голям пенис – как?

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на подкрепата на любимия човек по отношения на работата си. Той или тя ще ви напомни да имате повече вяра в себе си. Ако сте необвързани може да изпитате малко разочарование по отношение на социалните контакти. Изглежда, че никой не вижда вашата стойност като личност или вие смятате, че няма някой, който да отговаря на вашите стандарти. Не унивайте.

Рак

От средата на декември 2017 година, Сатурн се движеше във вашия партньорски сектор и може би сте забелязали някакво напрежение във връзката ви. В най-лошия случай усещанията ви може да са били за тежест, вместо за любов, която ви носи радост. В събота Венера ще се противопостави на Сатурн, затова е важно да решите върху какво във вашите взаимоотношения трябва да работите.

Коментирай