Интимно

Любовен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018

Романтика за Скорпионите

28.05.2018г. / 16 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Пълнолунието ще ви направи по-емоционални, уязвими дори. Възможно е да се почувствате силно привързани към определен човек. За щастие, Меркурий още във вторник ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор и ще може да споделите вашите усещания на този, към когото изпитвате силни емоции – половинката ви или потенциален нов партньор.

Козирог

Тези от вас, които се намират във връзка, тази седмица може да се чувстват късметлии. Понякога ви се случва да имате силни емоции към човек, който не може или не иска да отвърне на вашите, не е коректен напълно с вас. За щастие, партньорът, който се намира в този момент до вас, ще ви покаже, че гледате в една посока. Той или тя иска само вас и няма да се страхува да сподели чувствата си.

Таблицата на Далай Лама сбъдва желания

Водолей

Очаквайте да имате няколко опции тази седмица, когато става въпрос за любов и сексуален живот. Да, възможно е скоро да се окажете в положение, в което да водите паралелни любовни взаимоотношения и да бъдете честни пред себе си, водолеи. Този сценарий ви е добре познат.

Свързани статии

Възможно е да има две личности, които са привлекли вниманието ви. Макар че може да няма дълбока емоционална връзка с нито един от тях, сигурно има достатъчно химия, за да се забавлявате в... леглото.

Риби

С Венера във вашия сектор на любовта, без значение дали сте обвързани или не, седмицата ще бъде благоприятна. Дори няма да трябва да полагате големи усилия, за да привлечете вниманието на другия пол. Това ще се случи с лекота. Ако правите планове за бебе, звездите показват, че може да имате повод за радост.

Коментирай