Интимно

Какво е да се влюбиш в най-добрия си приятел

5 важни неща, които ще се променят

30.05.2018г. / 08 40ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Приятелството между мъж и жена е рядкост, но все пак е възможно. В повечето случаи обаче то прераства в любовна връзка, която създава океан от притеснения, странни усещания, несигурност и трудност в свикването с новата ситуация.

Когато се влюбиш в най-добрия си приятел светът се преобръща. Доскоро сте си разказвали за връзките си, смели сте се, знаете всичките си тайни, обменяли сте си пикантни интимни истории относно партньорите си, а сега вие самите сте във връзка.

Много неща ще се променят, ако се влюбите в най-добрия си приятел. Някои от тях ще се окажат най-доброто нещо, което ви се е случвало. Други ще ви карат да чувствате смут и притеснение.

15 знака, че съпругът ви е най-добрият ви приятел

Какво ще се промени, когато се влюбите в най-добрия си приятел?

Ще знаете точно какво си мисли през цялото време 

Най-добрите приятели знаят всичко един за друг. Тази връзка е много дълбока и натурална. Често интимните партньори пазят тайни един от друг, реагират преднамерено, премислят думите и ходовете си. При приятелите не е така. Вече се познавате до мозъка на костите си. Няма как да скриете погледи, мисли, дрязги. Това ще поражда както комични, така и кризисни моменти, но пък ще сте по-сигурни в отношенията си.

Сексът ще е забавен, поне отначало 

Представете си как сте се забавлявали заедно, как сте се шегували и закачали по приятелски, а сега лежите в леглото голи и докосвате телата си. Отначало ще ви е смешно, ще се боричкате като деца, ще се гъделичкате и ще се чувствате странно в тази нова интимна обстановка.

Но това ще е в началото. След това постепенно ще потънете в новата интимност, която ви е събрала по различен начин.

Ще ви се иска денонощието да има повече часове 

Времето, прекарано заедно, никога няма да ви стига. Вие сте едновременно приятели и интимни партньори. Обичате да правите всичко заедно. Имате общи приятели, тотално припокриващи се интереси, защото именно те събират приятелите за разлика от интимните партньори. Часовете няма да ви стигат за приятните неща, които обичате да правите заедно, а отскоро и интимните ласки, които са пренастроили съзнанията ви.  

Плановете ви за вечерта ще са невероятно лесни

Спомнете си предишните си връзки. При повечето от тях вероятно сте имали трудности в съгласуването на свободното време. Вие искате да вечеряте на тихо място, половинката ви предпочита да отидете на кино. Така е било в повечето вечери след работа, винаги сте се чудили какво и как да правите, така че и двамата да сте доволни.

Защо трябва да се омъжите за най-добрия ви приятел?

Ако имате връзка с най-добрия си приятел, всички тези терзания отпадат. Вие просто сте на една вълна и винаги обичате да правите нещата, които обичате заедно и които са ви събрали като приятели.

Ще започнете да се карате много по-скоро, отколкото сте очаквали 

Въпреки всички прилики в разбиранията, характерите и интересите ви, вие вече ще сте в нова интимна обстановка. Ще се появи ревност. Ще се появи желание за доминация. Ще ви се наложи да делите пространството си ежедневно. Шансът да се скарате е доста по-голям, отколкото когато сте били само приятели.

Пък и сте толкова близки, а както знаем човек се кара най-много и най-искрено именно с близките си.

Коментирай