Интимно

Защо „старите души“ трудно намират любовта

Не им допадат „модерните“ форми на срещи

04.06.2018г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта всички ние се различаваме, но има един тип личности, които се срещат рядко – старите души. Всяка емоция за тях е много по-интензивна. Те вярват в сродната душа, истинската любов, в това, че трябва да се усещат на едно по-дълбоко духовно ниво с партньора си. Но нерядко те са самотни в любовта.

Какво им пречи да я намерят?

Силно чувство за идентичност

Знаейки много добре кои са те, старите души също знаят какво искат и какво не в техния партньор. Това може да е предимство, но също така намалява шансовете им за намиране на половинка.

Хиперинтуиция, която може да съсипе взаимоотношенията

Тези хора са склонни много да премислят. Свръхчувствителността и способността им да се притесняват и да правят предположения могат да причинят поражения на взаимоотношенията.

Разликите между мъжете и жените

Взаимоотношения с емоции

Старите души често са привличани от интензивни емоции, а не от трайни, което означава, че те са склонни да се забъркват във взаимоотношения с хора, с които имат по-повърхностно общуване.

Приоритет са техните големи цели, които любовта може да разсее

Старите души обичат дълбоко, но често са личности с цели в живота. Плановете им за успех, развитие, често изместват фокуса им от любовта, защото те смятат, че емоциите биха могли да ги отделят от осъществяването им. Затова ще искат да постигнат целите си и след това да потърсят потенциален партньор.

Търсят специална личност

За тези личности няма средно положение при избора на партньор. Обикновено старите души не се задоволяват с каквото има, което означава, че дълго време може да са самотни, докато не намерят точната си половинка.

Кажи ми как се караш, за да ти кажа какъв си

Рядко срещат съвместимост с други хора

Намирането на духовен партньор за старите души е предизвикателство за тях. Обикновено те са очарователни, интересни личности и е трудно да бъдат истински оценени техните положителни качества, а за тях това е много важно.

Не им допадат „модерните“ форми на срещи

Старите души не спазват модерните норми за запознанства, като например онлайн запознанства, случайно познанство в бар, бързи срещи, не си правят профили в сайтове за запознанства. Това е неестествено за тях и донякъде губене на време с хора, които не отговарят на техните стандарти. 

Свързани статии

Не си падат по игрите

Запознаването може да бъде наистина изтощително за една стара душа. Всъщност, игричките и номерата не са по вкуса им.

Имат високи стандарти

Тъй като имат високо мнение за себе си, те очакват много от партньорите си.

Емоционален багаж

Старите души обикновено носят много емоционален багаж, защото, за да се развият вътрешно, те е трябвало да преминат през редица преживявания, които животът им е дал, често непоискани. За съжаление някои от неизживените им докрай истории могат да продължат да се отразяват в бъдещите им любовни отношения.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 5 години )
защото да не се получи така, че вместо да ти подари на теб цветя, ти открадва от твоите отгледани с много любов цветя, за да ги подари на жената, в която е влюбен. кофти, а, не само, че не получаваш цвета, ами и ти ги открадват. наистина по *** на земята.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 5 години )
къде точно го очакваш, ако не е тайна, да ти почука на вратата, или да те вземе от спирката. ами, ако в същото време той е с друга жена, ако целува другата жена примерно, или й поднася букет от огромни цветя, отгледани на нечия тераса, или дори откраднати цветя. не ме разбирай погрешно, дано той да знае, че има отговорност да ти каже в един момент дали да чакаш още или да спреш да чакаш. и дано ти да знаеш, че той е наясно с това.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
namerila sum mujut , s kogoto iskam da si spodelia dnite s obi4 i go o4akvam v li4nia si jivot a ne v neta. govoria bez tulkuvania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар