Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 юни 2018

Вълнуваща любовна седмица

11.06.2018г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв 

В сряда новолуние във вашия 11-и дом на приятелствата, интимното начало, надеждата, ще направи много по-вълнуващ социалния ви живот.

В същия ден Венера ще навлезе в знака на Лъв и ще се задържи така до 9 юли. Ще се чувствате енергични, позитивни, ще излъчвате радост, а щедростта ви ще бъде по-силна от обикновено. Това е вашето време, Лъвове, защото ще се радвате на повече романтика.

Дева

Венера ще навлезе във вашия 12-и дом на грижите, трудностите, което може да предизвика известно безпокойство относно здравината на вашата връзка. Пред един от двама ви ще бъде поставен въпросът „Мога ли да вярвам на другия?“. Ако сами не може да разрешите проблемите си, потърсете съвет.

Везни

Готови ли сте да се позабавлявате отново, Везни? Добре, защото Вселената наистина иска да ви напомни, че срещите с приятели може да имат невероятни терапевтични действия за вашите сърце и душа. Ако понастоящем сте необвързани, може да имате желание да останете далеч от нова любов, поне засега. Фокусирайте се върху себе си и личното ви щастие. Любовта ще пристигне при вас, когато най-малко я очаквате.

Скорпион

Новото начало е възможно, когато става въпрос за любовта. Нещата между вас и партньора ви са били несигурни напоследък? Новолунието тази седмица ще ви даде отговори за това дали връзката ви може да продължи напред или всеки от вас ще поеме по нов път. Вижте истината за себе си.

Коментирай