Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 юни 2018

Вълнуваща любовна седмица

11.06.2018г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако напоследък сте се наслаждавали на свободата си, то тази седмица любовта може да ви изненада с появата на интересна личност. Новолунието, което ще повлияе на партньорския сектор на обвързаните Стрелци, ще ги накара да се съсредоточат върху решение, което трябва да вземат за любовния си живот.

Козирог

Обвързаните Козирози определено ще се радват на късмет, ако трябва да обсъждат с половинката си важни въпроси свързани с финанси, сексуалния живот или за цялостната посока на връзката им. Във вторник Меркурий ще се придвижи към вашия партньорски сектор и ще остане там до 29 юни. Ще ви бъде много по-лесно да правите компромиси. От друга страна Венера може да повлияе положително на 8-ия дом, който е на споделените приходи и половинката ви да има повод да ви зарадва с финансови новини.

Водолей

Новолунието в Близнаци попада във вашия истински любовен сектор в сряда. Близнаци е знак на двойствеността. В резултат на това, ако сте необвързани, много е възможно да срещнете не една, а две интересни личности. Ще почувствате мигновен прилив на енергия, желание за флирт. Засега се забавлявайте и не прибързвайте с решенията.

Риби

Необвързаните представители на зодията ще имат повече възможности за социални контакти, благодарение на Меркурий. Възможно е приятел или роднина да ви срещне с някого. Действайте! От друга страна, обвързаните Риби ще се радват на споделена любов и романтика.

 

Коментирай