Интимно

5 зодии, които не ги бива във връзките

По-добре се чувстват, когато са необвързани

21.06.2018г. / 12 12ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Телец 

Когато Телецът взима решение, той се придържа към него, действа по въпроса на живот и смърт. Телците са толкова решителни, че отстрани изглеждат упорити и твърдоглави. В същото време са чувствителни. Но това няма да ги разколебае да ви кажат, ако не харесват нещо в личността ви. Не са склонни да правят компромиси със себе си и с нещата, които харесват. Именно заради това им е толкова трудно да приемат различията на други хора и да се съобразяват с тях.

4 зодии, които никога не биха изневерили

Невъзможно е да имаш връзка с човек, който смята, че никога не греши и никога няма да се опита да погледне нещата от чужда гледна точка. Това правят Телците – не са състрадателни, емпатични и съпричастни. Те са убедени в правотата си и тази тяхна черта често проваля връзките им.

Риби 

Има моменти, в които Рибите наистина вярват, че не заслужават любов и щастие. Тогава потъват в тъмни мисли, дори изпадат в депресия. Започва цикъл на автосаботаж, който в много случаи е в състояние да отблъсне тотално партньорите им.

Рибите обичат вторите шансове. Те са емоционални същества, които започват да вярват, че не заслужават връзките си, заради което се държат наистина разрушително. Склонни са към изневери, необмислени неразумни действия, за които съжаляват.

Проблемът е, че Рибите наистина вярват в любовта и ангажираността, на която рядко са истински способни. Но е трудно човек да осъзнае собствените си грешки и именно това им пречи в живота.

Коментирай