Интимно

5 зодии, които не ги бива във връзките

По-добре се чувстват, когато са необвързани

21.06.2018г. / 12 12ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Връзките не са лесна работа. Не всеки човек умее да съжителства с партньор, колкото и влюбен да е. Някои хора, повече от други, се чувстват най-добре, когато са свободни и то не защото не обичат да са във връзка или се влюбват трудно, а просто защото правилата на играта във връзките не са за тях.

Има някои зодиакални знаци, които наистина не ги бива в регулираните отношения. Дълготрайните любовни ангажименти за тях са огромно предизвикателство, което ги поставя пред сериозно изпитание – да продължат връзката или да останат свободни, както всъщност се чувстват най-добре.

20 отличителни черти на зодия Близнаци

Дилемата е огромна, особено когато обичат някого. Вижте кои са тези зодии.

Близнаци 

Не че Близнаците не обичат връзките, напротив. Просто те са толкова свободолюбиви и самодостатъчни, че партньорите им ги напускат, защото не издържат. Ако искате да отблъснете човек от зодия Близнаци, поставете му граници. Сравнявайте го с останалите, изисквайте от него да седи до вас и да ви държи ръката, заставяйте го да прави нещата, които вие обичате, и ще му видите гърба доста бързо.

За Близнаците любовта винаги е нетрадиционна. Те не се вписват в никакви рамки. Не обичат клишетата, характерни за стандартните връзки. Те предпочитат да им е интересно, да се забавляват, да не се съобразяват с никого, но и не изискват това от партньорите си. Те харесват свободата на личността и я дават на партньора си като в замяна очакват същото.

Какво очаква зодиите до края на годината?

Стрелец 

Стрелецът е невероятен през първите дни и месеци от връзката. Той е много забавен и изглежда погълнат от партньора си. Истинското предизвикателство идва след това, когато Стрелецът започне да показва саможивостта си.

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Везни?

Нещата изглеждат твърде сложни, но не са. Просто дайте свобода на Стрелеца и той ще ви е благодарен.

Веднага щом Стрелците се отегчат от връзката си, те излизат от нея без много да се замислят. Когато нещата зациклят, всеки Стрелец би предпочел да остане сам, отколкото да се тормози в безперспективна връзка.

Някои Стрелци дори предпочитат неангажиращите връзки, в които няма забрани. Ако и вие сте такъв партньор, вероятно идеално си пасвате с шеметния Стрелец.

Овен 

Овенът е забавен приключенец, който обожава да воюва с конкуренти за любовта. Овните не се отказват, докато не завладеят половинката, за която се борят. След това обаче да задържите Овен във връзката не е лесно.

Как да се справите със стреса според зодията?

И то не защото Овенът не иска да бъде задържан, а защото за партньорите им става наистина трудно да изтърпят ужасния им характер. Те нямат филтър на устата и често могат да са много груби с партньорите си. Импулсивни са и действат емоционално, понякога необмислено.


Коментирай