Интимно

4 вида лятна любов

С тях ваканцията е по-забавна

25.06.2018г. / 08 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лятото събужда в нас емоции, които никой друг сезон не може. Вероятно заради многото слънце, летния дъжд, коктейлите, ваканцията... летните любовни емоции. Те никога не са ни достатъчни. Успяхте ли вече да преживеете такива, а може би забавленията тепърва предстоят за вас? Вижте 4 вида лятна любов, които бихте могли да изживеете.

Дойде и си тръгна с отлива, една страстна авантюра

Този вид лятна авантюра е едно голямо лятно приключение, защото има много вълнения, но не и истинска любов. Възможно е да я срещнете на плажа, в ресторанта, вечер на парти.

След няколко коктейла страстите се нажежават и е възможно да има сексуално продължение, а може и да не стигнете до следващия етап. И някак всичко започва и свършва в рамките на няколко часа, а пътищата ви след това се разделят.

Лятна любов, колкото лятната ваканция

Тази „любов“ трае толкова, колкото и самото лято. Ако сте се запознали с някого още в началото на вашата ваканция, възможно е да почувствате силна сексуална енергия, има голяма вероятност вашите интимни моменти да не са еднократни, а да прекарвате повече време заедно по време на почивката.

Спомени, които ще ви захранват с положителни емоции и след ваканцията. Дали такива взаимоотношения биха могли да се развият в сериозна връзка? Има минимален шанс, но той зависи от редица обстоятелства.

История от 1001 нощи

Тази любов е рядка, но би могла да ви се случи и на вас. Тя е по-различна от задоволяване на сексуален нагон. Тук се залага на романтика, дълги разходки край плажа, телефонни разговори до късно.

След почивката може да се окаже предизвикателство за двама ви да прекосявате по-големи разстояния, за да сте заедно. Това може да е вашата лятна голяма любов. Емоция, която ще преживеете и ще се опитате да задържите до себе си.  

Свързани статии

Най-добър приятел и любим човек

Срещата ви е спонтанна и ще търсите романтичните послания в нея. Усещането ви за другия, а и неговото за вас е, че сякаш се познавате от дълго време. Този вид лятна емоция е рядко съчетание между любов и приятелство, в което двама души изпитват две напълно различни измерения на чувствата си.

Не Юискате да се разделяте, защото не можете да си представите живота си без него/нея. Най-сетне сте намерили приятеля когото сте търсили, любимия за когото сте копнеели.

Лятото е невероятно! Каквито и любовни емоции да преживеете през следващите месеци, не забравяйте да се забавлявате.

Коментирай