Интимно

Любовен хороскоп за 2 - 8 юли 2018

Някои зодии ще се радват на романтика

02.07.2018г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: itock

Снимка: itock

Когато става въпрос за романтика, в първите дни на юли, определено ще се случи една интересна комбинация от космическа енергия. От една страна това означава повече светлина и хармония за любовта, от друга – промени, откровени разговори и равносметка.

Какво ви очаква в любовта според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на новия месец, представителите на зодия Овен ще усетят емоционалната дълбочина на връзката си с любимия човек. Енергията около вас ще ви позволи да усетите чувствата и емоциите на другия. За щастие, те ще бъдат насочени в правилната посока. Ще се радвате на душевна връзка и съвсем не трябва да ви изненадва това усещане. Ако сте необвързани, но някой е привлякъл вниманието ви, опитайте се да не насилвате събитията. Нека нещата следват естествения си ход.

Телец

Връзката ще ви донесе усещане за блаженство. Разговорите с любимия човек ще бъдат дълбоки, а това ще ви кара да се чувствате сигурни един с друг. Благодарение на Юпитер, тази година сте положили доста усилия за вашата интимност и партньорство. Ако по някаква причина не се чувствате по този начин, имате време да дадете втори шанс на връзката.

Любовен хороскоп за юли 2018

Близнаци

Откритите разговори с любимия човек може да не са ви особено приятни, но те са необходими. Трябва да преразгледате вашите интереси, цели, перспективи, разногласия. Друга възможност е да сте срещнали някого и ще осъзнаете, че може би той или тя, не са на вашето интелектуално ниво, което ще ви разочарова до някаква степен. Разговаряйте и ако осъзнаете, че нещата между вас няма да се получат, продължете напред сами.

Рак

Тази седмица имате всички предпоставки за повече романтика, затова с любимия човек може да ѝ се насладите. Единственото нещо, което може да наруши хармонията ви е несъгласие относно финанси. Опитайте се да го преодолеете и дайте шанс на любовта.

Коментирай