Интимно

Любовен хороскоп за 2 - 8 юли 2018

Някои зодии ще се радват на романтика

02.07.2018г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: itock

Снимка: itock

Лъв

Планетата на любовта Венера ще бъде още една седмица във вашия знак, затова се възползвайте от тази възможност. Ако сте необвързани ще се радвате на вниманието на представителите на противоположния пол. От друга страна Марс, който се движи ретроградно във вашия партньорски сектор, ще ви накара да се чувствате чудесно, но няма да създадете нова връзка или от сегашната може да не получите нещо, което очаквате.

Дева

Обвързаните представители на зодията ще получат признание от любимия човек. Ще се радвате да чуете, че за него или нея, вие сте истински духовен партньор. Това само ще ви сближи. Ако сте необвързани, отдайте се на забавления с приятели. Любовта ще дойде в точното време.

Женски хороскоп за юли 2018

Везни

Марс, владетелят на вашия партньорски сектор, вече е заел своята ретроградна позиция в 5-и дом на романтиката и удоволствието. Това означава, че може би започвате нова връзка с неподходящ човек или че ако вече се намирате в сериозни взаимоотношения, те са в застой. За щастие вие и половинката ви няма да оставите така нещата и ще искате да обсъдите проблемите си.

Скорпион

Ако сте необвързани, това може да се окаже седмица, в която да срещнете някого. Обикновено Скорпионите не се разкриват пред другия, а искат първо да разберат повече за него, за да могат да контролират. Просто се нуждаете от време, за да се доверите. Но кой знае, може би тази личност ще ви докосне по един различен начин и това не бива да ви плаши.

Коментирай