Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Ще усетим енергията на Венера

09.07.2018г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Повече романтика и добри любовни перспективи очакват и Лъвовете. Ако напоследък сте имали някакви проблеми с любимия човек, ще имате възможност да ги изгладите. Необвързаните Лъвове може да срещнат нова и интересна личност, чрез роднина, приятели. Бъдете оптимистично настроени.

Дева

Ах, Деви! Вашата космическа фея Венера е на път да прокара вълшебната си пръчица и да ви даде ценен подарък. Тя ще се премести в знака ви в понеделник, където ще остане до 6 август. Време е да празнувате, защото ще излъчвате светлина, любов, ще може да изразите по-ясно чувствата си, а енергийното ви пространство ще привлича с лекота представителите на другия пол. Необвързаните имат шанс за нова любов, а тези от вас, които се намират във връзка ще получат най-доброто от нея.

10 признака, че нямате сексуална съвместимост

Везни

Ако любовният ви живот напоследък е станал отчайващ, то може би с половинката ще решите да си дадете почивка. Венера ще се премести в 12-и дом, отговарящ за вътрешния мир, егото и така ще се задържи до 6 август. Ако сте обвързани, това може да бъде времето на прошка, особено ако вие и вашият партньор съзнателно работите за подобряване на връзката си. Необвързаните Везни е добре да освободят сърцето си от емоции, които не им носят нищо положително.

Скорпион

Ще се почувствате така, сякаш тази седмица ви носи нещо ново. Юпитер, планетата на оптимизма и вярата, ще се премести в знака ви, след като е бил ретрограден през последните няколко месеца. Не само ще възродите вашия късмет, но ще можете да постигнете много неща в живота си. Любовният ви живот също ще претърпи положителни промени.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )