Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Ще усетим енергията на Венера

09.07.2018г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Юпитер ще ви накара да празнувате, когато става въпрос за любовта. През последните няколко месеца сте имали възможността да помислите за какво наистина жадувате по отношение на дълбочината и интимността във вашата връзка. Вселената е на път да ви предложи нещо хубаво в любовта, без значение дали имате партньор до себе си или си търсите такъв.

Мъжки жестове, които впечатляват жените

Козирог

Време е за ново начало по отношение на любовта. Плутон сега се намира във вашия знак, което означава, че имате цялата власт да решите какво искате във любовта. Ще бъдете водещата страна, независимо дали имате връзка или търсите нова любов. Нека това не ви плаши, вибрациите са положителни.  

Свързани статии

Водолей

Въпреки че не сте в особено настроение за романтични преживявания, Венера ще се премести във вашия 8-и дом на  дълбоката интимност, оставайки там до 6 август. Това е добра новина, ако сте обвързани, тъй като половинката ви може да ви изненада с положителни новини свързани с финанси. Освен това ще намерите начин да направите взаимоотношенията си по-хармонични.

Риби

Любовта е красиво нещо! Тази седмица ще имате възможността да се радвате на положителните вибрации на Венера. До 6 август ще може да подобрите съществуващата любовна връзка. Ще споделяте любовта си и ще се грижите за личния си живот. Необвързаните Риби може да се влюбят.

Снимки: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )