Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 юли 2018

Ще усетим енергията на Венера

09.07.2018г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица две планети ще окажат най-силно влияние върху любовния ни живот – Венера и Юпитер. Ще можем да развием връзката си или пък да я преосмислим и да продължим в търсенето на нова любов. Необвързаните също ще се радват на подкрепата на тези планети. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Мир и хармония, такъв ще бъде любовният живот на представителите на зодия Овен. Ще се чувствате необикновено, сякаш сте се качили на влакче в увеселителен парк. Ако сте обвързани, нещата просто ще се случват с лекота между вас и любимия човек. Необвързаните Овни могат да продължават да живеят живота си с пълна сила, любовта идва, когато най-малко я очаквате.

Телец

Има затишие във връзката ви, а усилията, които полагате за любовния ви живот, сякаш не се възнаграждават? Всичко това е на път да изчезне и да усетите положителната космическа енергия. Юпитер ще заеме добра позиция още във вторник във вашия партньорски сектор, помагайки ви да направите връзката си пълноценна. Ако сте необвързани, Венера се премества във вашия романтичен сектор в понеделник, давайки ви възможността да срещнете нова и интересна личност.

3 урока за любовта, които научаваме от нашите баби и дядовци

Близнаци

Когато става въпрос за вашия любовен живот, то нещата се движат в посока напред. С любимия човек ще говорите за това как да направите връзката си много по-уютна. Някои от вас може да заживеят под един покрив. Направете го! С „владетеля“ на вашия партньорски сектор Юпитер, в любовта всичко ще бъде наред.

Рак

Много любов очаква представителите на зодия Рак. Юпитер ще окаже влияние върху вашия романтичен сектор във вторник, след като е бил ретрограден в продължение на няколко месеца. Това означава нови и добри перспективи в любовен план, особено за необвързаните Раци. В живота ви ще настъпи ново начало.

Четвъртото слънчево затъмнение в знака ви ще направи потенциала за нова връзка още по-голям. Ако вече сте обвързани, може да поискате лично ново начало, ако по някакъв начин връзката ви кара да се чувствате ограничени.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )