Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 юли 2018

Объркване в любовта

23.07.2018г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

В последната седмица на юли Лъвовете ще си изяснят какво трябва да поправят в своите комуникационни умения. Всичко това ще се случи благодарение на ретроградния Меркурий. Не приемайте като нещо негативно неговата фаза, защото тя ще ви научи как да предавате вашите мисли по начин, по който другите могат да ги възприемат. Взаимоотношенията ви са на кръстопът.

Дева

Или вие, или вашият партньор отказвате да виждате нещата ясно. Венера се противопоставя на Нептун, слагайки ви розови очила по отношение на любовта. Има нещо, което вашата половинка прави, което не ви допада, но въпреки това продължавате да си затваряте очите. Защо? Ще трябва да се изправите пред него... и може действителността да не ви хареса. Добрата новина е, че щом го направите, любовта може да завладее всичко.

Камъни, с които да привлечете любовта

Везни

Отново обрат в любовния живот на Везните. Лунно затъмнение ще попадне във вашия сектор на романтиката, тясно свързано с Марс, който понастоящем пътува ретроградно в същата тази част на вашата графика. Ако сте били разочаровани от липсата на движение напред между вас и някого, с когото се срещате, възможно е да решите, че е време да приключите тези взаимоотношения.  

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион няма да виждат ясно нещата в любовния си живот. Възможно е да не сте на една и съща вълна с определен човек. Той или тя може да се среща с някой друг или да мисли, че връзката ви не е обещаваща, а това да се разминава с вашата нагласа. Тъй като тези взаимоотношения не са съвсем ясни, някой може да се почувства разочарован. Най-добре се откажете от очакванията си, в противен случай романтичният балон, върху който пътувате, може да се спука.

Коментирай