Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 юли 2018

Объркване в любовта

23.07.2018г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стара любов ще напомни за себе си и ако отношенията ви са приключили драматично, сега е времето за получаване на отговори. Независимо кога сте приключили, ще се почувствате сякаш сте готови да изчистите недоразуменията и да завършите с мир, след като проведете добра комуникация. По един или друг начин ще разберете защо се нуждаете от това изясняване.

Митове за любовта, в които все още вярваме

Козирог

Козирозите ще бъдат някак недоверчиви към думите на половинката си. По ирония на съдбата той или тя може да се чувстват точно по същия начин спрямо вас. Кога линиите на комуникацията се объркаха между вас? Не само ще трябва да си изясните какви са вашите предположения и очаквания в тази връзка, но и вие и вашият любовник ще трябва да започнете да полагате усилия. Ако взаимоотношенията ви са важни за вас, ще трябва да им обърнете повече внимание.

Водолей

Водолеите ще се чувстват така, сякаш не са в състояние да контролират всичко, което се случва около тях, особено що се отнася до любовта. Едно напрегнато лунно затъмнение ще попадне в знака ви, тясно свързано с Марс, който е ретрограден.

Свързани статии

Време е да обърнете страницата и да изоставите това, което не ви кара да се чувствате добре, дори това да значи намирането на нова любов.

Риби

Ако се намирате във връзка, то през тази седмица няма да искате да виждате негативните черти на вашата половинка. Ако изберете да видите най-доброто в любимия човек, то това може да помогне да успокоите своето его. Ще разберете, че той или тя иска връзката ви да бъде съвършена. Вие сте част от този план, действайте така, че и двамата да бъдете щастливи.

Коментирай