Интимно

Обожавам, когато той мисли за мен

Играта "Моята връзка мечта" продължава

20.07.2018г. / 08 30ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Лайф коуч Ева Кулева и екипът на Az-jenata.bg ви каним да участвате в новата ни игра „Моята връзка мечта“. Както споделя самата Ева, повечето хора си мислят, че знаят какво искат в любовта, но когато ги помоли да ѝ го опишат, се затрудняват или започват да споделят какво не искат. Затова с играта „Моята връзка мечта“, искаме да ви помогнем да опишете най-прекрасната връзка, която можете да си представите, да я почувствате и да ѝ се насладите във въображението си, все едно вече се случва. Така ще си помогнете да се случи наистина!

Включете се в играта ни, независимо дали в момента имате партньор или не. Изпратете ни вашето описание за мечтана връзка на имейл адрес info@az-jenata.bg.

Публикуваме и поредното писмо на нов участник в играта. Останалите може да видите тук  и тук.

* * *

"Запознахме се с моя партньор преди 13г. в една интернет зала. Бяхме си уредили среща там, защото имах нужда от компютърен специалист, който да оправи компютъра ми. Аз бях типичната бунтарка, която се занимаваше с фитнес по това време и бях мениджър отдел реклама в агенция за недвижими имоти. Стегнато тяло, в рокля с кецове, къса рошава коса. Това бях аз. Очаквах на среща си пъпчив, очилат хакер, от който имах нужда, защото  разбирах от интернет, но нищо не разбирах от компютри. Вместо това на среща си получих висок, едър, стегнат, елегантен господин, облечен в бял костюм: панталон и риза. Усетих нещо още от пръв поглед. Начинът, по който се облегна на едно от бюрата ми заговори, че краката му се подкосиха от вида ми и това ме зарадва. Силното му ръкостискане ми заговори за отговорен и стабилен човек. Въпреки това реших, че си прави шега с мен, но все пак доверих компютъра си в ръцете му. Заведох го в офиса ни и го оставих при колежките, а аз казах, че излизам за час-два. Излязох с приятел на разходка и така се увлякох в разговори, че забравих за ангажимента си, но времето бе напреднало доста и реших да се явя в офиса на другия ден. Посрещна ме колежката, която определи набързо, че компютърният специалист е влюбен в мен, защото стоял и ме чакал до последно. Не вярвах въобще на думите и бях любопитна какво е направил със стария ми компютър. Бях изумена, когато включих компютъра си и той ме поздрави гласово: Здравей, добре дошла". Не само бе поправил компютъра ми, но я бе направил най-яката машина. Чух се с него, за да му благодаря и да му платя, но той отказа плащане и от там тръгна приятелството ни.

Стана най-добрият ми приятел, най-вярното ми куче. Моят изповедник, моят помощник... всичко... Постепенно се влюбих в него и един ден просто реших да му предложа брак. Той, разбира се, не отказа и така на шега се оженихме. Интересното бе, че дотогава не бях интимна с него. Когато това се случи за първи път и усетих как сърцето му лудо бие, разбрах, че съм на прав път.

Родиха ни се две прекрасни деца. За тези 13 години сменихме няколко жилища и градове, докато намерим нашето жилище. Двуетажна къща, американски тип, с голяма всекидневна на първия етаж, кухня, където той и дъщеря ни обожават да готвят, с голяма фитнес зала на същия етаж, където и четиримата със сина ни и дъщеря ни обичаме да тренираме, голяма библиотека, в която и четиримата обичаме да се усамотяваме от време на време, четири спални на втория етаж и собствени отделни офиси, тъй като и аз, и мъжът ми имаме собствени бизнеси, които ръководим от вкъщи.

Имаме голяма веранда, с красива предна градина, в която имаме барбекю и детска площадка, а в градината зад къщата имаме засадени зеленчуци и няколко кокошки, защото всички обожаваме яйца. 

Имаме и семейство лабрадори - мама Ара, тате Арчи и бебетата Сара, Тара и Каро, с които обожаваме да играем и да се гоним на поляната пред къщата. Обожавам да прекарвам времето със семейството си. Когато децата са на училище, ние със съпруга ми се занимаваме с офисните задължения, като намираме време да сме заедно в кухнята. Той обича да готви, аз обичам да го гледам с каква страст го прави и разбира се, като един добър помощник-готвач му помагам в подготовката.

Когато децата се приберат от училище, сядаме заедно да вечеряме и ги изслушваме как е минал денят им. След това обгрижваме кучетата, следва препитване на уроците. Децата се заиграват в стаите си до към 20-21ч., следва измиване и по леглата.

Ние с мъжа ми оставаме, за да довършим офисните задължения и следва най-прекасният момент, когато се гушна вечер в него и усещам цялата му любов. Когато видя искрата в очите му се чувствам жива и щастлива. И двамата сме пътешественици по природа.

Обичаме да караме, пътуваме и използваме всяка свободна минута да водим децата по екскурзии. Дъщеря ни обича да пътува, но не понася дългите пътувания, затова се научихме да спираме често, което доведе до това да опознаем изключително много кътчета на страта ни.

Синът ни чете и слуша много, но се вълнува повече от компютърните игри. На теория може да разкаже всичко за мястото, на което сме спрели, но няма особен интерес да го разгледа от първа ръка. Би се заинтересовал само, ако е свързано с любим фитболист или футболно събитие.

Обичам да правя изненади на мъжа ми от всякакво естество. Правя всичко, което знам, че обича, за да виждам искрата му по- често. Разбира се, имаме и своите различия от време на време, но се научих да замълчавам, когато е ядосан и да го изчаквам да му мине, след кето обсъждаме ситуацията.

Обожавам, когато и той мисли за мен, прави ми скъпи подаръци, но съм най-щастлива, когато ми покаже нещо, което е сътворил сам.

Харесва ми да слушам за успехите му. Тогава пак виждам онова пламъче, което обичам. Аз обичам да правя дръвчета от тел и мъниста. Много съм щастлива, когато направя поредното си дръвче и той ме похвали. Чувствам се горда от себе си, а и той от мен .... Това за мен е моята връзка мечта. "

С.Е.

***

Очакваме и вашите писма на info@az-jenata.bg. 

Коментирай