Интимно

Мъжът от моите фантазии

Играта „Моята връзка мечта“ продължава

30.07.2018г. / 09 06ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Лайф коуч Ева Кулева и екипът на Az-jenata.bg ви каним да участвате в новата ни игра „Моята връзка мечта“. Както споделя самата Ева, повечето хора си мислят, че знаят какво искат в любовта, но когато ги помоли да ѝ го опишат, се затрудняват или започват да споделят какво не искат. Затова с играта „Моята връзка мечта“, искаме да ви помогнем да опишете най-прекрасната връзка, която можете да си представите, да я почувствате и да ѝ се насладите във въображението си, все едно вече се случва. Така ще си помогнете да се случи наистина!

Включете се в играта ни, независимо дали в момента имате партньор или не. Изпратете ни вашето описание за мечтана връзка на имейл адрес info@az-jenata.bg.

Публикуваме и поредното писмо на нов участник в играта. Останалите може да видите тук ,  тук и тук

„Сладка, силна, страстна... нежна и горчива... с моя мъж Мечта...

Бленувана в мечтите, рисувана в мислите.... кой не я търси.... Може би изстрадана веднъж.... може би невъзможна... може би забранена. Тя винаги има начало.... но не и край...  

Имаме си мечти за всичко. Има време за всички мечти. Има място за всяка мечта... Но ние жените имаме по-специални мечти... необясними... В центъра на нашата вселена винаги стои един мъж. Обикновено той е съвършеният. Той е най-хубавият мъж на планетата.  

Моята връзка мечта се преплита с една художествена измислица. Надявам се когато се случи тази среща да бъде възможна...! Мъжът от моите фантазии е малко по-висок от мен, слуша рок музика, носи часовник и притежава секси глас. Той е влюбен в мен. Той е загрижен за мен. Той ме желае... и не може да ме остави. Мисли си за мен постоянно.... разбира се понякога и нещо неприлично.   

Той трябва да държи на думата си, да бъде джентълмен с другите и мен. Да притежава самочувствие и гордост. Той трябва да държи на себе си, на своята любима и на близките си.

Бих искала винаги да ме води за ръката. Иска ми се да ме гледа с искри в очите и неугасващ пламък в сърцето, също като мен. Да ме чувства близко до себе си, дори и надалече... Да търси моята любов и да я намира, да я преоткрива и след много много време. Ние трябва да си създадем най-хубавите спомени и да си мечтаем за нови. И извайвайки така нашата любов тя ще бъде с перфектната форма..., а когато се появи „драскотина“... ще я моделираме и отново ще бъде перфектна.

Бих си пожелала най-хубавата среща, най-красивите цветя, най-страстната целувка...

А какво бих направила аз за него? А как бих го опазила? Защото не само той трябва да бъде „съвършен“ в старанието си.... аз също. Отговорът е.... много.

Бих го следвала като сянка, бих гледала вместо него..., мога да бъда и „дясната“ му ръка... Бих пазила гърба му. Бих плакала вместо него... Бих се усмихнала с него... като в огледало. Мога да бъда силна заради него, когато той е слаб. Искам го с всичките нюанси на живота.... с всичките беди и последици, които може да ми донесе. С всички отговорности и задължения, които ми наложи... и всичките условия, които ми постави. И е така, защото ще ми е трудно да се откажа от него, понеже имам слабостта да се влюбвам във всичко онова, което той обича.

Иска ми се, когато той тръгва да ми казва „... и да си мислиш за мен... “, а аз ще се усмихна мълчаливо и ще отговоря с поглед..., и той ще бъде сигурен и спокоен, че ще го направя. А дали ще отида и накрай света... заради него.... Да! Няма да го оставя сам. Не бих допуснала да се чувства самотен.

И с удоволствие, бих правила любов с него... с неговия ритъм..... и с ритъма на всяка хубава любовна песен, която слушаме.

И сутрин бих се будила с песента, която избере за мен. А ще танцуваме ли...? Винаги...

>Бих снимала лицето му, тялото му, часовника на ръката му. Бих го снимала докато сънува, докато се буди, докато шофира... докато се къпе, дори когато ме гледа... и влюбено, и тъжно, и яростно, и страстно. През моите очи – нашето щастие.

Не бих помислила за друг, защото магията между нас ще изчезне.

И ако някой ден ми каже, че ще имаме среща за „сбогом“, аз няма да отида... защото не желая последното нещо от него, което да помня да бъдат сълзи.

Ще търся и ще намеря съвършения мъж. И някой ден той ще бъде мой.  

Аз не мога да се надявам. Нямам очаквания... имам мечти.“

И.Г.

***

Очакваме и вашите писма на info@az-jenata.bg. 

Коментирай