Интимно

Зодии, които имат страстна любов с Телеца

Любовта им е необикновена

12.05.2020г. / 12 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Негова управляваща планета е Венера, но Луната също има влияние върху знака му. Зодия Телец – спокоен, дипломатичен, може би малко алчен, който не харесва конфликтите. В любовна връзка срещне ли се с Рака, между тях се случва нещо необикновено (повече вижте тук), но с кои други зодии може да изживее страстна любов?

Телец и Телец

Когато в една връзка се съберат двама Телци, те откриват удоволствие от секса, което никога не са имали възможност да преживеят, защото напълно разбират взаимната нужда от докосване и стимулиране на всички сетива. Знакът на Телец е най-чувственият знак в целия зодиак, но само, когато те не са твърде мързеливи, за да открият своята сексуалност.

Проблемът, с който могат да се срещнат, е възможността никой от тях да няма достатъчно инициатива. За щастие тяхната упоритост им помага да преодолеят малките пречки.

Телците са неспособни да се променят и понякога могат да имат проблеми с доверието. Ако някой от двамата партньори е имал разочароваща връзка, ще му бъде трудно да възстанови доверието.

20 отличителни черти на Телеца

Знакът на Телеца е земен знак, управляван от Венера. Конфликти между двама представители на тази зодия могат да възникнат, само ако ценностите им се разминават. И все пак, в повечето случаи, те ще си дадат достатъчно пространство един на друг, за да зададат индивидуален списък с приоритети и да намерят компромис.

Телец и Телец толкова си пасват в любовта, че се радват да имат половинка до себе си, с която могат да вършат неща, които им харесват без чувство за вина.

Телец и Дева

Сексът между двата знака е интересен, защото свенливата Дева може да се срамува да разкрие сексуалността си, а Телецът е героят, който ще трябва да я предразположи. Докато Девата очаква нещо грубо, бурно в спалнята, тя ще получи достатъчно внимание, ласки и продължителни удоволствия.

Проблемът между двата знака може да възникне поради естеството на Девата и нейната нужда да се вглежда в подробностите и да анализира всичко. Телецът с огромно удоволствие ще покаже красивата страна на секса, но само ако Девата е готова да слуша.

Не сте готови за връзка, ако правите тези 5 неща

Като два земни знака, те могат едновременно да се придържат към своите убеждения и да не искат да приемат гледната точка на другия.

Търпеливият Телец, когато е влюбен е подходящата половинка за Девата, която не би признала веднага своите чувства и се нуждае от време, за да създаде силна емоционална основа.

Свързани статии

Телец и Скорпион

Телецът и Скорпионът са зодиакални знаци, които успяват да достигнат физическо удоволствие, всеки по свой собствен начин. Това трябва да бъде фокусът на връзката им, защото те не могат да разберат платоничните и въображаемите взаимоотношения, когато се съберат. Няма такова нещо като платоническо преживяване на романтиката, когато цялата романтика е в сексуалното удоволствие.

Много е възможно да изградят своя сексуален живот до такава степен, че никой друг партньор да не може да задоволи техните нужди.

Както всички противоположни знаци, те изглеждат съвсем различни и сякаш нямат нищо общо помежду си. Нека не забравяме, че противоположностите се привличат.

Ако представителите на двата зодиакални знака са достатъчно уверени, комуникацията им ще бъде вълнуваща, предизвикателна и ще се наслаждават на компанията си. Когато се влюбят се превръщат в символ на вечната любов.

Признаци, че сте истински Телец

Коментирай