Интимно

Зодии, които имат силна любов с Девата

Девите са трудни за разбиране

14.08.2018г. / 11 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знакът на зодия Дева е подвижен и се управлява от Меркурий. Нейните представители понякога са с характер, труден за разбиране. В любовта не могат да си паснат с всеки, но има три зодиакални знака, с които могат да изградят силна връзка. Вижте кои са.

Дева и Рак

Когато тези два знака се съберат, имат потенциал за вечна любов. Ако някой може да помогне на Девата да разкрие своята сексуалност, да изгради доверие с партньора до себе си, то това е Ракът.

Въпреки че Ракът е кардинален знак, той е стабилен по природа, особено когато става дума за емоционални решения, които са взели. Те не обичат да лъжат, да мамят и по този начин могат да си спечелят доверието на Девата.

>> Зодии, които имат гореща любов с Лъва <<

От друга страна, представителите на зодия Дева могат да бъдат трудни за понасяне партньори. В една връзка с Рака, успяват да имат достатъчно движение, романтика и за двамата, за да се чувстват специални.

Как се целуват различните зодии?

Могат да изградят чудесни взаимоотношения, основният проблем на връзката им е в евентуалния конфликт между емоционалния Рак и разумната Дева. Ако успеят да преодолеят това, да приемат взаимно недостатъците си и да се научат да включват някаква рационалност или някаква емоция в живота си, те биха могли да се окажат във вдъхновяващи отношения, които ще продължат много дълго време.

Дева и Рак се допълват взаимно, както разумът и сърцето.

>> Зодиите, които си съвпадат напълно с Рака <<

Дева и Риби

Два противоположни знака, чието привличане е много силно. Тези партньори имат задача да намерят своята физическа близост. От друга страна, представителите на зодия Риби се страхуват от тясна физическа връзка, тъй като обичат да се чувстват свободни. Взаимно се допълват чрез комуникация и интелектуално стимулиране.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

Рибите ще дадат на партньора си вяра, вдъхновение, ще покажат стойността на живота, ще помогнат на несигурната Дева да постигне повече вътрешна сигурност и да осъществи голяма част от мечтите си. Няма друг знак в зодиака, който да събуди емоционалните дълбини на Девата по-добре от Риби.

Разбирането между тях може да достигне точки на съвършенство и това е нещо, което и двамата вероятно няма да могат да намерят с никой друг. Ако искат да останат в стабилна връзка, трябва да намерят фин баланс между рационалност и емоция.

Свързани статии

Дева и Козирог

Сексуалната връзка между Дева и Козирог се различава от всички останали. Тя може да бъде красива, когато двата знака успяват да се синхронизират, да усетят дълбочината на своите емоции. Съществува определена срамежливост и за двамата, но това е е и нещо, което ги привлича един към друг до лудост.

Що се отнася до верността, Девата рядко би измамила половинката си, освен ако не страда от липсата на вяра и емоции. Точно затова ѝ трябва един Козирог, който да я вдъхнови. Двата знака ще се нуждаят от известно време, за да свикнат с навиците си и да изградят това доверие, от което се нуждаят.

>> Зодиите, които имат силна любов с Близнаци <<

 

Коментирай