Интимно

Любовен хороскоп за 3 - 9 септември 2018

Любовта няма да бъде особено вълнуваща

03.09.2018г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Звездната карта показва, че тази седмица, романтиката почти ще липсва от любовния ви живот. Ако сте необвързани, работата и ангажираността към нея, ще ви разсеят от любовните теми. Това правило ще важи и за обвързаните Лъвове. Разминаването с половинката може да разклати връзката ви. 

Зодии, които имат силна любов с Девата

Дева

Меркурий ви помага да комуникирате с другите по възможно най-ефективния начин. Половинката ви с интерес ще слуша това, което ѝ разказвате. В средата на седмицата, Сатурн ще окаже влияние върху вашия романтичен сектор, след като беше ретрограден. Ако сте готови за ново начало - направете го!  

Везни

Уважаеми Везни, това може да не е най-щастливата ви седмица по отношение на любовта. Въпреки че Венера ще се задържи в знака ви до неделя, няма да може да се възползвате от нейните вибрации. Вероятно нещо свързано със семейството, роднини ви притеснява, натоварва и настроението ви оказва влияние върху любовния живот. 

Скорпион

Как усещате любовния ви живот напоследък? Сякаш не е както бихте искали да бъде и това се дължи на Венера, която от няколко седмици, сякаш е в сянка по отношение на любовта. 

Възможно е да се чувствате така, сякаш половинката ви не ви „вижда“. В края на седмицата може да сте уморени да демонстрирате чувствата си към някого, който не ви оценява. За щастие в неделя, Венера ще се премести във вашия знак и вашата стойност като личност ще бъде забелязана. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )