Интимно

Любовен хороскоп за 3 - 9 септември 2018

Любовта няма да бъде особено вълнуваща

03.09.2018г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

В първата седмица на септември е важно да не допускате приятел да оказва влияние върху любовния ви живот. Ревност, завист... Някой да се опита да ви разубеди да приключите взаимоотношения. Не се водете по клюки.

От какъв мъж се нуждае една жена според зодията? 

Козирог

Козирозите ще се почувстват така, сякаш отново дишат. Марс отново се обърна към знака ви, а това е важно за вас, тъй като по този начин усилва вашата енергия и повишава либидото ви. Най-хубавото е, че партньорът ви ще забележи тази положителна промяна. Също така, Сатурн отново е в положителна позиция, което ще ви помогне да премахнете ограниченията в любовта. 

Свързани статии

Водолей

Вашите убеждения за живота, може да се разминават с тези на любимия човек. Може би, защото  неговата гледна точка ви предизвиква да погледнете живота в по-голяма картина. Запазете добрия тон, въпреки да се чувствате неудобно. Това е част от растежа на една връзка. 

Риби

Седмицата ще е ключова за любовта за представителите на зодия Риби. За начало, Меркурий граничи с вашия партньорски сектор, правейки по-лесна от всякога комуникацията с партньора. След това новолунието ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор. Това може да е ново начало за любовта. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )