Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 септември 2018

Меркурий ще балансира емоциите ни

18.09.2018г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Желанието ви да се изкачите по стълбата на успеха в професията, може да се отрази на любовния ви живот. Няма да липсват стресови моменти, а напрежението от тях ще изпуснете върху любимия човек, който не заслужава това. Спортувайте или се отдайте на друго занимание, което да намали напрежението ви. Сексът също е добро решение.

Дева

Енергията ви изглежда е фокусирана върху работата и това е съвсем нормално за вас, Деви. Но желанието ви да балансирате между любовта и работата може и да не се осъществи тази седмица. Ако сте необвързани, покрай работата може да се запознаете с интересна личност. Нова възможност в любовта? Защо не!

Храни, които убиват сексуалното желание на мъжа

Везни

Везните ще бъдат разочаровани по отношение на любовта. Желанието ви за секс е голямо, но ако половинката ви не е в същото настроение като вас, това може да ви напрегне в известен смисъл. Липсата на интимност може да се превърне в повод за конфликти. Все пак, ако се отдадете на любовни ласки, бъдете нежни един към друг.

Скорпион

Някои от обвързаните представители на зодията ще се разминават с половинката си по отношение на редица въпроси отнасящи се до вашата връзка. Това може да доведе до яростна конфронтация между двама ви. Накрая може да се почувствате предадени и разочаровани.

Коментирай