Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 септември 2018

Меркурий ще балансира емоциите ни

18.09.2018г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Понякога любовта е болезнена. За някои Стрелци седмицата ще донесе романтичен хаос, който ще ги накара да се почувстват тъжни. За други, които се намират във връзка, предстои изпитание за нея. Половинката ви ще се нуждае от вашата подкрепа. Запазете спокойствие, ситуацията не е толкова страшна, колкото изглежда.

Козирог

Ако през последните няколко месеца любовният ви живот е бил малко скучен и нямате половинка до себе си, пред вас могат да се появят повече от една романтични перспективи. Обвързаните Козирози ще се чувстват така, сякаш връзката им се клати. Внимавайте с импулсивните решения относно любовта.

5 ерогенни зони, които подценяваме

Водолей

Имате твърде много сексуална енергия и това е хубаво, Водолеи, но внимавайте. Само защото някой показва интерес към вас, не означава автоматично, че той или тя е достоен за вашето внимание.

Свързани статии

Опитайте се да бъдете по-отговорни и да не се поддавате на изкушения. Забавете темпото, докато получите ясни знаци дали той или тя са подходящи за вас.

Риби

Ако има някого, към когото имате влечение, той може би няма да забележи вашите знаци и това ще ви разочарова. Бъдете търпеливи – този човек може да си струва чакането. Ако се намирате във връзка, с любимия човек може да решите да съжителствате заедно. Обмислете внимателно решението си.

Коментирай