Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 септември 2018

Меркурий ще балансира емоциите ни

18.09.2018г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица може да бъдем изкушени да се впуснем в нова сексуална връзка или да предприемем необмислени действия продиктувани от гнева. За щастие Меркурий ще влезе в знака на Везни, което ще помогне да балансираме комуникацията с партньора. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп

Овен

През тази седмица ще бъдете малко хаотични. Бъдете внимателни при взимането на решения относно живота си, включително и за любовта. Вашият владетел Марс, няма да бъде в добра позиция с променливия Уран. Възможно е да направите неща, за които да съжалявате на по-късен етап. В края на седмицата комуникацията с половинката ще се подобри.

Телец

Чувствате се изключително неспокойни, нетърпеливи и разочаровани, защото не получавате това, което искате, точно когато го искате. Това е малко необичайно за вас, тъй като Телецът е известен със своето безкрайно търпение. По отношение на любовта може да се почувствате така, сякаш не се получава да си подредите нещата. Опитайте се да се отпуснете в хаоса, без да забравяте, че всичко се случва по някаква причина, дори и да не ви харесва.

4 зодии, прощаващи дори изневяра

Близнаци

Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията и логиката, вие сте доста чувствителни към неговото движение. Всеки път, когато той се премести в нов знак и е част от вашата диаграма, това ви оказва влияние.

Е, тази седмица, Меркурий ще се премести в 5-и дом на романтиката, секса, удоволствието, където ще остане до 9 октомври. Наслаждавайте се на положителните вибрации. Романтика, флиртове, интересни запознанства.

Рак

Обвързаните Раци ще могат да постигнат съгласие по въпроси свързани с дома – ремонт, покупка, продажба. Тези от вас, които са отскоро с партньор, може да започнат да обсъждат планове за общо съжителство. Ако пък преживявате труден момент в любовта, поискайте съвет от близък.

Коментирай
Свободно време