Интимно

Причините Той да скъса с вас според зодията

Какво да очаквате от половинката си

04.10.2018г. / 11 39ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвът зарязва половинката си заради друга жена. Те са завоеватели по природа, хищници, които обичат да преследват апетитна плячка. Не биха останали сами току-така. Една от най-честите причини за раздяла от страна на Лъва е откриването на друга, по-интересна любов според тях.

4 зодии, които са лоялни в любовта

Дева

Ако партньорът ви е Дева, вероятно той ще направи всичко възможно да ви накара вие да се разделите с него, вместо той да направи тази крачка. Когато най-сетне успее да ви подтикне да направите това, той ще започне да ви натяква всички грешки, които според него сте допуснали във връзката си. Девите са много критична зодия, която всячески се старае да докаже пред другите и пред себе си невинността си.

Везни

Когато са решили да късат с вас, Везните ще ви направят подробен разбор на положителните и отрицателните страни на връзката ви. Ще подчертаят нещата, които ги карат да се чувстват зле и даже ще го направят без капка емоция. Тази зодия има склонността да се поддава на егоизма си, заради което гледа нещата твърде едностранчиво.

Когато говорят за плюсовете и минусите, те ще демонстрират изцяло изградена схема, по която ви разясняват мотивите си. Ще ги чуете често да казват: „Разбираш ли какво имам предвид?“, защото в очите ви ще четат изумление. Често на половинките на мъжете Везни им се случва да се чудят откъде изобщо им е дошло.

4 зодии, прощаващи дори изневяра

Скорпион

Ако Скорпион реши да къса с вас, ще боли. Мъжете Скорпиони са отмъстителни и злобливи, когато се стигне до раздяла, особено ако вярват, че е по ваша вина. Те не приключват с едно ужилване, а ще жилят, докато пуснат кръв. Способни са да кажат неща, с които да ви наранят дълбоко, както и да пуснат закани за възмездие. Ще ви накарат да се чувствате крайно виновни за случващото се с връзката ви, дори да не сте.

Коментирай