Интимно

Причините Той да скъса с вас според зодията

Какво да очаквате от половинката си

04.10.2018г. / 11 39ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците са най-малко враждебни, когато става въпрос за раздяла. Те са един от най-симпатично реагиращите зодиакални знаци, когато дойде време да скъсат с половинките си. Приключват връзките си обикновено по приятелски и си запазват открехната врата. Не обиждат, не са склонни да крещят и да нападат, просто излагат чувствата си накратко, слагайки точката. Те обясняват решението си, което ги е подтикнало да предприемат действията си без да драматизират.

5-те зодии, които искат да избягат веднага след сватбата

Козирог

Козирогът може да е наистина жесток, когато става дума за раздяла. Той ще ви изброява и обяснява надълбоко причините, накарали го да изгуби тотално любовта си към вас. Неговото отношение може да прерасне и в неприязън, тъй като тази зодия е склонна да мълчи дълго и да преглъща различни негативи, докато отприщи гнева си.

Свързани статии

Козирозите са драматични в разделите си. Те ще се постараят да споменат всичко лошо, което им се е наложило да понесат, тъй като са злопаметни. Пригответе се да слушате дълго.

Водолей

Водолеят е една от зодиите, изпитващи нулева емоция при раздяла. Той излъчва хладнокръвие, дори когато е виновен, даже и да е още влюбен. Щом е взел решение да скъса с вас, Водолеят ще ви накара да се чувствате отвратително, без дори да ви обиди или да се разкрещи. Повярвайте, той е мислил дълго преди да вземе това решение и ще ви го изтъкне. Ще ви накара да изпитвате дълбока вина за случващото се, след което ще излезе през вратата невредим. Водолеите могат да бъдат наистина студени и жестоки в разделите си.

Каква майка сте според зодията?

Риби

„Не си виновна ти, проблемът е в мен!“ Това е най-често срещаното изречение, което ще чуете при раздяла от страна на мъжа Риби. Те са царе на драмата и винаги знаят как да извъртят нещата, така че да се измъкнат по възможно най-хлъзгавия начин. Въпреки това Рибите ще намерят способ да ви накарат да се чувствате зле без да заявяват директно вината ви. Рибите също са от зодиите, които плачат и драматизират в такива ситуации. След това е възможно да съжалят за действията си и да потърсят път назад към вас.

Коментирай