Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 октомври 2018

Стара любов може да напомни за себе си

08.10.2018г. / 14 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

През тази седмица разговорите с половинката ще са от изключително значение. Те може да са свързани с финансови въпроси, нещо свързано с дома, общ бизнес или спор за семейна ситуация. Каквото и да е – не го оставяйте неразрешено.

Дева

В петък Меркурий ще бъде в прекрасен ъгъл към планетата на стабилността Сатурн, който сега е във вашия романтичен сектор. Очаквайте подобряване на комуникацията с любимия човек. Ако скоро сте се запознали с интересна личност, може да започнете да правите планове за нещо повече. Имате ли бъдеще заедно? Дали и двамата споделяте едни и същи ценности и планове? За щастие може да се окаже, че гледате в една и съща посока.

Везни

Ново, ярко начало за вас, Везни! Периодът е подходящ за поставяне на по-големи цели за следващата година. Когато става въпрос за любов и партньорство, това е особено важно. Може да започнете нова фаза в съществуващи взаимоотношения, а ако сте необвързани да се отворят нови възможности пред вас. Но много е важно да не позволявате на членове на семейството да се намесват във взаимоотношенията ви.

Скорпион

Интересна любовна седмица предстои за Скорпионите. Ако планирате някаква изненада за половинката си, определено ще впечатлите. Тъй като всяка изненада трябва да бъде скрита до появата си, любимият човек може да ви заподозре в грешни неща. Хубавото е, че щом разбере защо е била тази тайнственост, вие ще сте героят/героинята на седмицата.

Коментирай