Интимно

Любовният ви живот според личното ви число

Много точни характеристики

19.05.2022г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лично число 7

Хората, родени с лично число 7 са загадъчни, търсещи предизвикателството и любовта. Да бъдат оригинални, интересни е по-важно за тях, отколкото да имат пари, например.

За тези личности е малко трудно да изразят емоциите си, но от друга страна са лоялни, а след време ще усетите и тяхната директност.

Може да ви се сторят потайни, но това е така, защото се нуждаят от своето собствено пространство. Могат да покажат любовта си към вас повече с жестове, отколкото с думи.

Биха се чувствали комфортно около партньор, който постоянно им показва любовта си. Най-добри съвпадения биха имали с хора с лични числа 1, 2 и 5. С тях биха се чувствали свободни, обичани, но и завършени.

Лично число 8

Хората с лично число 8 са сериозни, трудолюбиви, умни, но могат да бъдат твърде упорити. Научават уроците на живота по трудния начин. Преди да намерят истинската любов, може да имат не един провал и да се наложи да целунат не една или две жаби.

В любовта са известни със своята лоялност и ангажираност към половинката. Когато се намират във връзка дават много от себе си. Готови са да направят необходимото, за да осъществят дългосрочно партньорство. Не е добре с тях да се спори, тъй като упоритостта им често им пречи да си признаят грешките си.

Най-добри партньорства биха имали с хора с лични числа 2, 6, 8. Те ще им осигурят пространство, сигурност и ще имат лидер до себе си.

Лично число 9

Хората с лично число 9 са тук, за да научат как да бъдат в семейство. Обичат независимостта и уважават и тази на половинката си.

Отговорни са, но това е защото са родени лидери. Повечето хора с лично число 9 имат проблеми с родителите си от детството. Ето защо на по-късен етап трябва да се научат как да изградят хармонична връзка. Тъй като са свикнали в любовта да са даващата половинка, време е да се научат и как да приемат помощ, жестове.

Най-добре биха си съвпаднали с партньори с лично число 1 и 7. Те ще им помогнат да презаредят енергийните си нива, ще им дадат нужната свобода, а интелектът им ще помогне на деветките да преоткрият любовта по един необикновен начин.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 11 месеца )
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )