Интимно

9 мъже споделят какво искат в секса

Неща, които мъжете искат в секса, но се притесняват да говорят

16.10.2018г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимо колко луд и страхотен секс имате, винаги има несподелени интимни желания. Понякога крием фантазиите си от срам или страх, че половинката ни може да ги отхвърли. А длъжна ли е да ги удовлетвори, ако нещо в тяхното изпълнение не ѝ е приятно? Разбира се, че не! Кога бе последният път, в който вие споделихте на любимия мъж какво искате в секса или той ви попита? А кога вие проявихте интерес към неговите фантазии?

Какво искат мъжете в спалнята, но ги е срам да попитат, вижте 9 изповеди на млади мъже.

„Доминирай над мен! Искам партньорката ми да ми покаже как постига желанията си.“ – Д. В 27 г.

„Груповият секс е нещо, за което мисля че би било лудо преживяване, но никога не е имало партньорка, от която бих го поискал.“ – В. С 28 г.

„Иска ми се да мога да ѝ кажа направо да ме задоволи орално, без да се усещам така, сякаш искам да бъда обслужен.“ А. Н. 30 г.

Какво виждате на картината? То разкрива какви сте в любовта

„Харесва ми, когато жените са агресивни и поемат инициативата творчески, изненадвайки ме. Понякога е трудно да поискаш от партньорката си да бъде спонтанна.“ З. Ф. 32 г.

„Винаги съм искал да вържа партньорката си, струва ми се много възбуждащо и за двамата.“ И. Л. 33 г.

„Обичам да говоря мръсни думи на партньорката, с която правя секс. Иска ми се и тя да отвърне с възбуждащи реплики.“ Т. А. 34 г.

Неща, които тя тайно иска в спалнята

„Тройка! Но не бих искал да нараня чувствата ѝ и тя да го изтълкува като „Ти вече не ме харесваш и не се нуждаеш от мен!“ Г. Д. 29 г.

Свързани статии

„Това, което винаги съм искал да правя, е да поставя, сещате се кое, между гърдите на партньорката си, но не знам дали тя няма да го приеме като нещо унизително.“ – Б. В. 30 г.

„Не искам да моля да ме прегърнат. Повечето жени мислят, че мъжете не изпитват нужда да се гушкат по време на секс или след това. Но не е така.“ – С. Х. 30 г.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
ni6to 4ove6ko ne mi e 4ujdo , no pak kazvam ne tulkuvam !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар