Интимно

Какво може да разберете по това как Той се целува

Има ли партньорът ви самочувствие

17.10.2018г. / 09 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаете ли, че има поне 15 вида целувки? Когато се целуваме ние изразяваме нашите емоции, намерения или пък показваме, че не би могло да се получи любовна връзка. Как ви целува Той? Целувките му могат да разкрият много за него. Повече вижте в следващите редове.

Дали между вас има химия

Любовната химия не може да бъде обяснена с думи, тя се чувства. Искате ли целувката да бъде продължителна или бързате да я приключите? Много малко време ни трябва, за да усетим химията докато се целуваме, тя присъства от самото начало, когато я има и не изчезва.

Дали партньорът ви е добър в секса

Много от техниките, използвани за първите целувки, се използват на следващ етап в леглото. Дали ви очаква вълнуващ секс, може да разберете, докато се целувате. Обърнете внимание на устните, на ръцете на партньора, как се движат, как и къде ви докосват. Ако включва цялото си тяло докато се целува, вероятно ще бъде толкова чувствен и в леглото.

Причините Той да скъса с вас според зодията

Има ли партньорът ви самочувствие

Начинът, по който един мъж се приближава към вас, за да ви целуне, може да разкрие много за самочувствието му. Играе ли си нервно с ключовете преди да ви целуне? Насилва ли ви да го целунете? Слага ли ръцете си на шията ви?

Мъжът със самочувствие знае какво прави и определено няма да бъде нервен, некоординиран или да подходи насила към целуването.

Друг признак, че той има самочувствие е ако партньорът ви не се страхува да ви направи комплимент за целуването. Ако иска да ви покаже емоции след първата целувка, вероятно няма да скрие нищо от вас в бъдещите ви отношения.

7 части от женското тяло, които винаги ще привличат мъжете

Усеща ви

Когато се целуваме в нас се пораждат още много желания, които няма как да изкажем. Голяма роля тук има тялото и сигналите, които ще предадете към партньора си. Например, ако му покажете, че нещо ви харесва, той би следвало да се приспособи към този ритъм, но само ако ви усеща. Това означава, че обръща внимание на вашите нужди.

Колко сериозна ще бъде връзката

Целуваме, защото сме привлечени от някого, но това не означава непременно, че бихме искали сериозна връзка. Обърнете внимание на първите ви целувки, дали той бърза, дали с докосванията си ви показва, че иска да прави секс с вас.

Свързани статии

Нетърпението и нежеланието да усети вашите сигнали на тялото, може би е показател, че той иска да се позабавлявате, но не и да имате сериозни взаимоотношения.

Оценява ли ви

Каква е реакцията на партньора ви след края на целувката? Изглежда ли щастлив след целувката, усмихва ли ви се? Положителните отговори на тези въпроси са знак, че на вашия партньор наистина му е приятно да бъде с вас, оценява всеки момент, в който сте заедно.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
nali ne tulkuvame slujebni nameci ? molia ! i ako komentiram to e samo za otno6eniata mi s mujut , kogoto obojavam i obi4am a ne za tezi s koito sum se azdelila
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време