Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 октомври

Венера продължава да се движи ретроградно

22.10.2018г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Тази сряда очакваме пълнолуние, което ще повлияе на любовния ни живот. В резултат, това което искаме, ще се разминава донякъде с това, което ще получим. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Овните ще се вълнуват повече от финансовите въпроси. На път са да разрешат финансова дилема, благодарение на половинката си или на неочаквани доходи. Това ще намали напрежението и ще ви остави и малко време за романтика.

Телец

Представителите на зодията ще са готови на значителна промяна във взаимоотношенията си и основната причина за това е, че изпитват истински и дълбоки чувства към определен човек. Не е изключено някои от вас да са изправени пред избора на стара любов или някой, който скоро е станал част от живота им. Може да се чувствате объркани, но в крайна сметка ще получите просветление и ще разберете наистина с кого искате да бъдете.

Истини, които определят колко ще продължи връзката ви

Близнаци

Уважаеми Близнаци, време е за промяна! Не може да продължавате да страдате, да изпитвате болка за всяка раздяла, загуба, предателство или липса на движение в една връзка. Не можете да обвинявате себе си и да се подлагате на психически стрес. Седмицата е подходяща, за да потърсите уединение, почивка и възстановяване по начин, който смятате за подходящ. Не забравяйте, че следващият човек, който има привилегията да ви обича, няма да ви приема за даденост.

Рак

Добре е да оставите очакванията свързани с любовта. Може би идеализирате твърде много, освободете се от това, което винаги сте мислили, че искате. Намалете безпокойството и всичко ще си дойде на мястото. Вселената ще ви донесе неща, които ще ви направят щастливи.

Коментирай