Интимно

Признаци още от първа среща, че това е Той

Говорите си без задръжки, сякаш се познавате от години

19.10.2018г. / 15 01ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първите срещи са повод за силно вълнение и нетърпеливо очакване дали ще се харесаме с другия човек, как ще протече срещата, дали ще усетим химия и най-важното – дали ще има втора среща. Всички тези въпроси бушуват в главата ни и се питаме дали най-накрая ще срещнем човека за нас, нашата половинка. Съществуват определени знаци, по които можете да се ориентирате дали човекът срещу вас е вашата сродна душа. Ето кои са те.

Чувствате, че можете да сте изцяло откровени

Усещането че някой ви е близък, при положение че се познавате отскоро и сте на първа среща, е специална емоция. Чувството че можете да сте откровени пред някой друг, без да го познавате от години е един от признаците, че може би това е вашата сродна душа.

Знаете добре какво търсите и този човек отговаря на изискванията ви

Ако не знаете какво точно търсите в бъдещия си партньор, е доста по-трудно да прецените човека с когото сте на среща. Преди да излезете на първа среща си отговорете на въпроса какво точно искате и с какво не бихте правили компромиси. Ако той/тя отговори на най-важните ви критерии, има голям шанс нещата да се получат.

>> ТЕСТ: С коя зодия ще е вашата идеална среща <<

Изглежда искрено заинтригуван за вас и живота ви

Един от показателите, че човекът срещу вас може да е идеалната ви половинка е любопитството му към вашата личност, към интересите, хобитата, професията ви. Ако говорите с часове, без да усетите досада от негова/нейна страна, честито, попаднали сте на сериозен партньор, който проявява искрен интерес към вас.

Добри са към всеки

Ако сте на среща с човек и виждате, че се държи любезно и мило с всеки, не само с вас и не само, защото е на среща и трябва да се представи добре, това е сериозен показател за ценните му качества.

>> Как отделните зодии приемат комплименти <<

Говори добре за бившите си

Ако на срещата засегнете темата за бившите партньори и забележите, че той говори без злоба и с уважение за тях, това е прекрасен знак, че е свестен човек, който цени преживяванията си, дори и да са останали в миналото.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време