Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 ноември

Очакват ни положителни емоции

05.11.2018г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Можете ли да бъдете по-щастливи в любовта, Лъвове? Едва ли! Тази седмица, когато става въпрос за романтика, Юпитер – планетата на късмета и благоденствието, ще се премести във вашия любовен сектор. Ако сте необвързани, имате добри перспективи да срещнете нова любов. За обвързаните Лъвове предстоят също хубави моменти, а за някои новини и за бебе.

Дева

Обвързаните Деви ще могат да преоткрият себе си чрез любимия човек, споделяйки му тайни, които са премълчавали от дълго време. Хубаво е да знаете, че можете да споделяте и своите слаби страни. Що се отнася до необвързаните, то тази седмица няма да ви предложи кой знае какви перспективи за нови запознанства или сериозни връзки. Не забравяйте, че понякога е по-добре да сте сами.

Секс пози за мъже, които обичат да доминират

Везни

Венера може да е ретроградна в знака ви, но тази седмица няма да почувствате отрицателната ѝ енергия. Тя ще направи великолепна връзка с Марс, който сега е във вашия романтичен сектор. Това може да означава сексуални преживявания с бивш партньор. От друга страна може да означава промяна към определен човек, за когото първоначално сте си мислили, че не е за вас. Определено ще започнете да мислите за него в друга светлина.

Скорпион

Скорпионите ще усетят новолунието, тъй като сега е в техния знак. Ще се чувствате така, сякаш може да постигнете всичко, но, разбира се, ако направите крачка напред. По отношение на любовта, Скорпионите ще усетят едно облекчение, спокойствие. Ще се чувствате така, сякаш дишате във връзката, успявайки да оправите хаоса в нея.

Коментирай