Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 ноември

Меркурий заема ретроградна позиция

12.11.2018г. / 12 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците ще имат възможността да експериментират повече с любимия човек в спалнята, да разговарят, но от друга страна ретроградният Меркурий ще ги накара да се чувстват така, сякаш трябва да се обясняват за всичко, но за щастие любимият човек ще бъде готов да ги изслуша. Необвързаните представители на зодията имат малки, но все пак някакви шансове за нови познанства.

Козирог

Тези от вас, които скоро са срещнали интересна личност, вероятно се питат дали тя се вписва в техните ценности. Е, тази седмица ще получат отговор. Любовта към някого е едно, но виждането на едно общо бъдеще с него е друго. Вероятно сте отворили сърцето си за някого, с когото не е удачно да продължите.

4 мита за връзките, които ви пречат да откриете любовта

Свързани статии

Водолей

Объркване ще настъпи по отношение на любовта и социалните взаимоотношения, за което е виновен ретроградният Меркурий. Ще се разминавате с любимия човек и приятелите ви. Не само ще се почувствате неразбрани, но ваш приятел може да ви даде погрешен любовен съвет.

Риби

Рибите ще могат да подобрят финансовото си състояние заедно с половинката. Каквито и да са детайлите, финансовите проблеми ще останат зад гърба ви. От тази ситуация и двамата ще излезете по-мъдри. Време е да продължите напред.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
molia se da ne e s tulkuvania i da e mujut , kogoto obojavam i obi4am , mujut , bez kogoto ne moga v li4nia si jivot i go o4akvam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар