Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 ноември

Всичко в любовта ще ни се струва прекрасно

19.11.2018г. / 09 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Ако в последните дни или седмици сте обмислили добре финансовото си положение, сега може да започнете да плащате цената. Също така е възможно да установите, че двамата с партньора ви имате различни гледни точки относно парите. Любовта все още е тук и вие вярвате, че тя може да се справи с всичко.

Дева

Нуждаете се от почивка от цялата реалност на вашата връзка, Деви. Уморени сте да виждате всички недостатъци и да се опитвате да изгладите всички недоразумения, защото винаги искате всичко да е съвършено. За щастие тази седмица Вселената ще ви помогне да се насладите на романтика. Нептун се насочва директно към вашия партньорски сектор в събота. Всичко, което виждате, е любов.

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

Везни

Офис романтика може да се превърне в бъркотия. Вероятно сте толкова влюбени в тази личност, че сте готови да рискувате работата си, за да следвате любовта, особено ако не сте доволни от настоящата си работа. Помислете дали една романтика заслужава да рискувате кариерния си напредък.

Скорпион

Ако любовта е за глупаците, тогава вие искате да бъдете най-големият глупак от всички. Марс понастоящем се движи през вашия истински любовен сектор, мотивирайки ви да преследвате истинска духовна връзка с някого. Тъй като толкова силно искате да си намерите половинката, може би сте твърде склонни да се примирявате с целуване на много жаби. Няма да ви е грижа дали той или тя са подходящи, защото емоциите ще ви водят.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
moeto goliamo 4ove4e - bliznak , kogoto obi4am bez tulkuvania , iskam go za cial jivot s obi4
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време