Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 ноември

Всичко в любовта ще ни се струва прекрасно

19.11.2018г. / 09 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Пълнолуние във вашия партньорски сектор ще ви покаже истината за вашата връзка. Няма спор, че с партньора си изпитвате силни емоции един към друг. Тази седмица ще може да ги споделите един с друг, да засегнете тема от миналото, която е била разочарование. Време е да оставите миналото и да се съсредоточите върху бъдещето.

8 начина да улесните получаването на оргазъм

Козирог

Има нещо във връзката ви, което изисква вниманието ви и разрешаването му. Тази седмица вие ще предпочетете да го „скриете под килима“, за да може максимално дълго да се наслаждавате на романтиката. Това може да работи временно, но знаете много добре, че не можете да продължите да живеете завинаги в „La la land“. Реалността може да се окаже сурова.

Водолей

Пълнолунието ще ви накара да осъзнаете, че може би се влюбвате в определена личност, която скоро се е появила в живота ви. Вие сте готови да говорите от сърце и да изразите точно как се чувствате.

Свързани статии

Ако вече се намирате във връзка, с половинката ще проведете поредица емоционални разговори за бъдещи планове, а може би дори за бебе.

Риби

Вероятно се чувствате така, сякаш вашият партньор не ви подкрепя толкова, колкото бихте искали по отношение на работата. Вместо да изкажете своето несъгласие, вие ще предпочетете да си замълчите. Нептун ще повлияе на вашия знак, което ще ви накара да видите доброто във всички ситуации. Макар че това може да не е реалистично, хубаво е да имаме способност да прощаваме, да забравяме и да се движим напред. Вие сте решили какво е наистина важно за вас и това е любовта.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
moeto goliamo 4ove4e - bliznak , kogoto obi4am bez tulkuvania , iskam go za cial jivot s obi4
отговор Сигнализирай за неуместен коментар