Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 ноември

Всичко в любовта ще ни се струва прекрасно

19.11.2018г. / 09 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Звездите ще ни накарат да гледаме прекалено идеалистично на любовта. Няма да виждаме ясно нещата, което в даден момент може да се окаже катастрофално за нас. Без да се притесняваме ще искаме да прекараме повече време в розовия балон на любовта. А кога той ще се спука? Повече за това какво ви очаква в любовта, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашият владетел Марс, както и пълнолунието тази седмица, ще ви накарат да се замислите върху любовния си живот. Живеете в някаква любовна заблуда. Имате мечта, която искате да направите реалност и не искате да се откажете от нея. Дали има смисъл да продължавате да се надявате, да чакате?

Телец

Ако сте в позиция, в която чакате да намерите някого, който да се грижи за вас, може би е време да си припомните нещо много важно за знака на Телеца. Вие сте повече от способни да създадете материалната сигурност, която желаете. Може би е добре да спрете да търсите някого, който да се грижи за вас, на когото да разчитате да ви осигури нужния комфорт. Само тогава любовта ще ви последва.

Как да говорите с партньора си за секс

Близнаци

Близнаците ще бъдат емоционални тази седмица. Пълнолунието през тези 7 дни ще ви направи по-уязвими. Това може да е период, в който емоциите ще са объркани, динамични и може би ще прозрете някаква истина. Що се отнася до любовта, изглежда, че нямате друг избор освен да обичате и да вярвате в нейната власт. Може би това ще бъде най-добрият избор от всички.

Рак

Тази седмица представителите на зодия Рак ще бъдат по-напрегнати. Има нещо, което ви притеснява, може би някаква тайна, за която се колебаете дали да разговаряте с партньора. Ако се чувствате некомфортно да обсъдите проблема с него, поговорете с близък приятел. Ако задържите всичко в себе си и премълчавате, рискувате да увеличите стреса във връзката си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
moeto goliamo 4ove4e - bliznak , kogoto obi4am bez tulkuvania , iskam go za cial jivot s obi4
отговор Сигнализирай за неуместен коментар