Интимно

Любовен хороскоп за 26 ноември – 2 декември

Очакват ни любовни промени

26.11.2018г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Каквото и да се случва тази седмица в любовния ви живот, крайният резултат ще бъде нещо, което ще ви накара да се почувствате отново живи. Може нещо внезапно да развълнува сърцето ви, независимо дали сте във връзка или сте необвързани. Вашата романтична история сега започва да става интересна.

Козирог

Вашите приятели ще се намесят по някакъв начин във връзката ви. Съвети, думи, които могат да ви объркат, дори повече. Не позволявайте на другите да вземат решения за любовния ви живот. Изслушайте ги, но крайното решение трябва да е само ваше.

Водолей

Може да сте на кръстопът в кариерата си и трябва да решите дали искате да се придвижите напред с възможност или да останете точно там, където сте. Докато сте в добра позиция като цяло, вие също се чувствате доста объркани относно посоката, която трябва да предприемете. Що се отнася до любовта, възможно е да се запознаете с нова личност.

Свързани статии

Бъдете внимателни и не споделяйте лична информация. Друга възможност е, че ако сте необвързани, ще имате възможност за романтични взаимоотношения с някого, който е изключително успешен или уважаван.

Риби

С любимия човек може да бъдете изправени пред юридически проблем. Резултатът изглежда положителен. Друга възможност е да се свържете отново тази седмица с някого, с когото сте били заедно на обучение, пътуване. Искрите помежду ви няма да останат скрити.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
interesni tulkuvania za bliznacite . mislia si za golemia bliznak - sukrovi6te
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати