Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 декември 2018

Ще усетим влиянието на ретроградния Меркурий

03.12.2018г. / 11 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Вашият любовен живот е в огън! Новолуние в любовния ви сектор ще стимулира романтиката, а Юпитер ще ви даде допълнителна подкрепа в любовта. Ако сте необвързани, в следващите две седмици може да срещнете нова любов. Обвързаните Лъвове може да се радват на новина за бебе или да прекарат едни наистина незабравими мигове с любимия човек.

Дева

Сложна, но обещаваща конфигурация Марс–Нептун във вашия партньорски сектор, ще ви стимулира да предприемете действия, за да постигнете каквото искате във вашата любовна връзка. Ако някой може да направи магически любовния ви живот, то това сте вие. С любимия човек ще имате желание да дадете свобода на сексуалните си фантазии.

Астролог Петя Георгиева: През 2019-а трябва да внимаваме за поведението си

Везни

С любимия човек може да се разминавате, когато става въпрос за вашата връзка. В любовта трябва да има реципрочност и трябва да се уверите, че даването и взимането са поравно. Ако се чувствате така, сякаш вашият партньор не проявява достатъчно отговорности и ви оставя да се оправяте сами, това може да ви разочарова. Балонът ще се спука – но трябва. Спрете да замитате проблемите под килима.

Скорпион

Меркурий ще ви помогне да постигнете повече яснота във всички области на живота, които наистина имат значение. Това със сигурност включва и вашия любовен живот. Възможно е напоследък да се чувствате неразбрани от партньора си, дори игнорирани. Ще разберете, че мълчанието не е добър подход. Всъщност това ви кара да се отдалечавате от половинката си.

Коментирай