Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 декември

Меркурий и Венера ще окажат влияние върху романтиката

09.12.2018г. / 10 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете които търсят нова любов, също ще имат шанс за интересно запознанство. Може да откриете, че има несъответствие помежду ви, но точно това може да ви привлече силно един към друг. Ако се намирате във връзка, тогава с партньора тази седмица няма да спирате да изразявате любовта помежду си. Измислете нещо ново и романтично, с което да го зарадвате.

Дева

На обвързаните Деви ще им бъде много по-лесно да споделят на партньора си своите емоции и дълбоки чувства. Ще отворите сърцето си без да усещате несигурност, а това, което ще споделите ще бъде прието с любов.

Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак

Везни

Обвързаните Везни ги очаква събитие, което ще укрепи финансовата стабилност на връзката им. Това може да бъде покупка на дом или нещо, което да ви даде по-голямо усещане за сигурност. Друга възможност е ако скоро сте започнали нова връзка да решите да заживеете с този човек.

Скорпион

Скорпионите ще могат да говорят по-лесно с половинката си относно ценностите им. Венера се движи сега във вашия знак, което ще привлича вниманието на другите към вас. Вашите качества на магнетизъм са по-силни от обичайното. Скорпиони, вие сте като хубаво вино, което се подобрява с възрастта.

Коментирай