Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 декември

Меркурий и Венера ще окажат влияние върху романтиката

09.12.2018г. / 10 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Може би премълчавате това, което не ви допада във връзката, особено ако половинката ви не ви цени. Готови сте да продължите да действате в тази посока, което няма да се отрази положително на любовта. Ако смятате, че е време да прекратите взаимоотношенията си с някого, който не ви предлага това, от което се нуждаете, няма да се поколебаете да го направите.

Козирог

Ако сте необвързани, тази седмица ваш приятел може да ви запознае с интересна личност. Той или тя може да се окажат подходящи за вас, да са ви интересни по някакъв начин. Не отказвайте срещата, може да останете приятно изненадани.

4 зодии, които се раздават най-много в леглото

Водолей

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния ви такъв през тази седмица. Меркурий ще се премести във вашия сектор на приятелството. Тъй като тази планета управлява романтичния ви сектор, много е възможно между вас и приятел да се усети любовна химия.

Риби

Възможно е половинката да се фокусира много повече върху кариерата си, отколкото върху вашата връзка. Всъщност това няма да ви подразни. Сега имате добри възможности да се концентрирате и върху нещата, които са ви интересни. Хубавото е, че с любимия човек ще се подкрепяте взаимно в преследването на целите ви.

Коментирай