През втората седмица на декември, 12-те зодии ще имат добри възможности пред себе си и няма да се поколебаят да се възползват от тях. Меркурий и Венера ще окажат отново влияние върху романтиката. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Имате големи надежди за всичко тази седмица, включително и за любовния ви живот. Романтиката ще върви сравнително гладко. В случай че възникнат някакви проблеми, ще може да ги разрешите без колебание. Любимият човек може да ви окаже своята финансова подкрепа, тъй като може да има добри новини за неговите приходи. Ще имате желание и за празнуване.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се почувстват добре от факта, че с любимия човек споделят подобни убеждения за много аспекти от живота. Това ще ги накара не само да изпитат по-силно влечение, но и да осъзнаят, че това е човекът, когото са търсели.

Любовен хороскоп за декември 2018

Близнаци

Вашата управляваща планета – Меркурий, ще се премести в сектора на връзките ви в сряда, което ще окаже благоприятен ефект върху комуникацията и любовта до началото на януари 2019. Ако трябва да взимате някакви решения, ще успеете да намерите компромис, който да удовлетворява вас и половинката ви. Той или тя ще бъде ваш източник на мъдрост и добри съвети.

Рак

Необвързаните Раци имат добри възможности да срещнат нова и интересна личност, която да е подходяща за любовна връзка. Този човек може да е по-възрастен от вас, да ви привлече със зрялост, мъдрост, подход. Но бъдете търпеливи, тези взаимоотношения може да отнемат повече време докато се развият.