Интимно

Типове поведение, които привличат мъжете най-много

Как да бъдете забелязани

10.12.2018г. / 07 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Поведението е нашият начин да се представим пред околните, да привлечем тяхното внимание, да открием любовта или да извоюваме своето място в обществото и работата.

Дори да не търсите любовта в този момент, тя може да ви сполети по най-неочаквани начини и виновно за това ще бъде вашето поведение, излъчване, език на тялото.

Според Psychology Today, някои типове женско поведение имат повече успехи сред мъжете в интимен план, тъй като привличат вниманието и правят общуването по-лесно и приятно.

Мъжко поведение, предвещаващо раздяла

Как да се държите, ако искате да спечелите вниманието на някой мъж?

Бъдете ведри и любезни

Повечето мъже предпочитат компанията на дамите да не ги натоварва, а напротив, да ги разведрява, разговорът да върви непринудено и без предварително обмисляне какво ще кажете. Колкото по-любезни и усмихнати сте, толкова повече одобрение ще получите от мъжка страна.

Смейте се на шегите му

Ако харесвате някой мъж и искате да спечелите вниманието му, не го карайте да се чувства неловко като мълчите или се мръщите на шегите му. Смейте се, отпуснете се, забавлявайте се, за да може обектът на интереса ви да долови вашите сигнали. Мъжете обичат да се чувстват забавни в женско присъствие.

Отмятайте косите си

Косата е едно от най-силните женски оръжия. Нейното движение, ароматът ѝ, привличат мъжете. По тази причина повечето мъже харесват и предпочитат жени с дълга коса. Тя е противоположност на мъжката прическа и има своя чар в очите на представителите на силния пол.

Покажете положителната си страна

Обикновено мъжете се влюбват в една жена, когато тя е позитивно настроена като цяло. Ако тя се смее, показва искрите в погледа си, не се оплаква и не критикува постоянно, тя автоматично се превръща в притегателен обект за мъжкото внимание.

Не правете прекалено скъпи покупки в негово присъствие

Един от най-разпространените мъжки страхове е да не попаднат на златотърсачка, която да харчи безмилостно спечеленото от мъжа. Наистина съществуват много такива жени и ако вие не сте от тях, постарайте се да го покажете, за да не остане с грешно впечатление за вас човекът, с когото се срещате или харесвате.

Проявете интерес

Една от най-добрите стратегии да заявите интереса си към някой мъж е като най-напред покажете интерес към всичко, което прави и харесва. Задавайте въпроси, но без да задълбавате прекалено много в личното. Ще дойде време и за това. Говорете за хобитата му, интересувайте се от работата му, от това какво обича да прави в свободното време. Дори да става дума за неща, които са далечни за вас, не бързайте да отхвърляте и критикувате интересите му. Бъдете дипломатични.

5 токсични навика, които отравят връзката ви

Имитирайте го

Според експерти по езика на тялото, хората подсъзнателно започват да харесват някого, който наподобява ненатрапчиво тяхното поведение. Позите на тялото, интонацията, начинът, по който се смее – можете да се опитате да се доближите до неговата жестова система, за да усети той на подсъзнателно ниво, че вие сте привлечена.

Бъдете честни

Да сте честни до болка в много случаи е излишно, а и не е уместно в началото на една връзка и ли в моментите преди да е възникнала. Но е важно да избягвате потъването в лъжи, украсяването на случки, защото рискувате да ви хванат по всевъзможни начини. Мъжете харесват откровеността.

Коментирай
35 rate up comment 1 rate down comment
анонимна ( преди 5 години )
не ги чета тези глупости, надявам се и аз жените да имат повече ум и да не следват подобни съвети....., е, може да има и откровено *** жени и тип кифли.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
35 rate up comment 1 rate down comment
анонимна ( преди 5 години )
в кой век живеете, хора, трябва да има точни отношения, а не подлизурство и постояно вторачване в това какво да правим, за да се харесаме - икономическото робство свърши!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар