Интимно

4 неща, които ръцете ви издават

Вашата възраст

18.06.2021г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато става въпрос за любовна комуникация и двата пола обръщаме внимание на редица признаци. Позиция на тялото на другия, стил на обличане, усмивката, обноските. Дамите търсим повече детайли, които да ни подскажат що за личност е той, но и господата са не по-малко наблюдателни. Това, което със сигурност не подминават са нашите ръце.

Вижте 4 неща, които те издават за личността ни.

Вашата женственост

Китката, дължината и формата на пръстите, жестикулирането, това как държите приборите, как го докосвате... По всички тези белези, мъжете се ориентират за вашата женственост.

Така например, има дами със средно дълги пръсти, които са по-дебели, с къси нокти. Тази форма на ръката се среща по-рядко, но подсказва за стабилност, надеждност, упорита работа и спокойствие, които са невероятни черти.

Защо Скорпионите са най-добрите любовници в зодиака?

Вашите бижута

Първото, за което следят мъжете в женските ръце е дали дамата носи брачна халка или пръстен, който може би е годежен. Видът и размерът на бижутата, които една жена носи, също могат да разкрият много за нея.

Дали пръстените и гривните ѝ са големи или по-фини? Има ли много камъчета върху тях? Вероятно харесвате блестящите неща? Материалът, от който са изработени. Какъв е вашият личен стил, отличава ли ви той от останалите, правили ви забележителни? Не на последно място, изборът ви за аксесоари може да подскаже вашият културен профил и произход.

Ноктите ви

Не подценявайте наблюдателността на мъжете. Те обръщат внимание на всеки детайл, особено на състоянието на ноктите ви. Дали са добре поддържани, тяхната форма и дължина, изборът на лак. Късите нокти подсказват за личност, която е критична.

Съвети от секс терапевт за незабравими моменти в спалнята

От друга страна, дългият маникюр, подсказва за интуитивна личност, но и че внимавате в домакинската работа. Без значение от формата им, цвета на лака и детайлите в маникюра, мъжете харесват добре поддържани нокти. Това показва, че жената е добре организирана, обръща внимание на нуждите си, грижи се за себе си.

Свързани статии

Вашата възраст

Освен шията, ръцете са другите издайници на нашата възраст. Дали имате окосмяване по пръстите на ръцете, меки ли са на допир или не, видимо напукани ли са, кожата ви изглежда по-тънка или е по-дебела, има те ли рани, драскотини, разрошени кожички около ноктите. Колкото и добре да се грижите за ръцете си, те все пак издават информация за вас.

Ако имате драскотини, вероятно имате домашен любимец, ако ръцете ви са по-груби на допир, вероятно не ги подхранвате достатъчно.

Ръцете ви притежават много тайни, затова не забравяйте да ги поддържате всеки ден.

 

Коментирай