Интимно

Любовен хороскоп за 2019

Очакват ни промени

21.12.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Лъв

Емоционалните желания на Лъвовете ще им донесат много удовлетворение тази година. Има вероятност да намерите нова любов в приятелския ви кръг. Твърде е възможно да срещнете нови и интересни хора на нови и интересни места. Ще привличате вниманието на противоположния пол с лекота, а ако се намирате във връзка ще стабилизирате взаимоотношенията си. Помислете добре, ако сте решили да планирате бременност.

Зодия Дева

Динамичен ще бъде любовният живот за Девите. Ако сте обвързани, ще трябва да позволите на партньора ви да поеме юздите. Не се оставяйте на рутината, защото може да бъде разрушаваща за любовта ви. Добре е да обърнете внимание на секса, както и на тези взаимоотношения, които се градят само на секс.

Да сте сами е по-приемлив вариант, отколкото с неподходящ партньор. Отделете си достатъчно време, за да се опознаете и помислите от какво се нуждаете. Някои от обвързаните Деви ще правят планове за бебе.

Как се превеждат най-честите мъжки изрази

Зодия Везни

Любовта ще бъде в центъра на вниманието за Везните през 2019-а, независимо дали вече сте в отношения или не. Необвързаните ще имат добри предпоставки за създаване на нова връзка. Съвместимостта е важна, затова ще избирате внимателно потенциалните си партньори. Пролетта ще донесе повече хармония на духовно и сексуално ниво на обвързаните представители на зодията. Някои от вас може да са готови за следваща по-голяма стъпка.

Зодия Скорпион

Звездите показват, че през 2019-а година някои представители на зодията ще се радват на романтична любов, докато за други тя ще липсва. Като цяло, любовният живот ще зависи пряко от взаимодействията с представителите на противоположния пол. Вълнуваща възможност за нова връзка може да получите през пролетта. От вас зависи дали ще се възползвате от нея или не. Ако вече сте в отношения, тогава нещата вероятно ще станат по-страстни и сексуално стимулиращи. Няма да липсват и спорове.

Коментирай
32 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
iskam da ne tulkuvam slujebno tezi napisanite hubavi ne6ta za ovnite i bliznaka- golemia mi liubim i hubav bliznak , moeto bezcenno sukrovi6te, koeto obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар