Интимно

Любовен хороскоп за 2019

Очакват ни промени

21.12.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Стрелец

Стрелците ще се стремят да намерят баланс в социалния си живот тази година. Ще бъдете най-щастливи да прекарвате време с приятелите и любимия човек. Тези от вас, които не търсят сериозна връзка, ще се радват на неангажиращи сексуални забавления. Други Стрелци обаче, ще търсят сериозен партньор, с когото да създадат трайни взаимоотношения. Решенията за бебе трябва да бъдат добре обмислени и от двамата партньори.

Комплименти, които всеки мъж иска да чуе

Зодия Козирог

Тази година вашият социален живот ще има много възходи и падения. Ако понастоящем сте във връзка, това е добър момент да предадете на партньора си малко повече енергия. Това ще помогне много на вашата връзка. Няма да липсват препятствия пред вас, затова бъдете внимателни по въпроси свързани с брак, бебе и други важни решения свързани със съвместния ви живот. Някои Козирози ще приключат връзки, които са базирани само на секс и не им носят нищо друго. Опитайте се да гледате на нещата откъм светлата им страна. Токсични партньори не ви трябват.

Зодия Водолей

Любовният ви живот ще се развие по начин, по който не сте си и представяли. Очакват ви промени в текущите взаимоотношения, особено в първите три месеца на 2019-а. Възможно е да откриете и нова любов и сексуална стимулация в нови взаимоотношения. Новата година може да е добра година за забременяване. Емоционалните връзки с половинката ще станат по-силни и вие ще имате желание да прекарвате повече време заедно.

Зодия Риби

Ако през последните няколко месеца сте се съсредоточили върху себе си, през новата година ще трябва да обърнете повече внимание на социалните контакти. Възможно е да подновите стара връзка. Като цяло, комуникацията ви ще бъде по-гладка, а изграждането на социалните ви умения ще ви помогне в много области на живота. Ще се радвате на повече романтика през лятото.

Влюбите ли се тази година, това ще е искрено и може да бъде и продължително. Но не давайте обещания, които не бихте могли да спазите. Бъдете честни и не поемайте отговорности, ако не сте сигурни.

Коментирай
32 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
iskam da ne tulkuvam slujebno tezi napisanite hubavi ne6ta za ovnite i bliznaka- golemia mi liubim i hubav bliznak , moeto bezcenno sukrovi6te, koeto obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота