Чудите ли се дали съпругът ви е щастлив с вас? Това е един от въпросите, които терзаят много жени. Всеки иска да бъде обичан и да кара половинката си да се чувства така, сякаш се намира в началото на една щастлива и хармонична връзка.

Има няколко ясни белега, по които можете да познаете дали партньорът ви се чувства добре с вас и дали е доволен от съвместния ви живот. Ето 10 от тях:

Той се чувства ценен и забелязван

Изследване от 2008 година, публикувано в Newsweek, показва, че когато един мъж се чувства добре оценен от своята половинка, неминуемо това се отразява благоприятно на брака.

Той знае, че може да ви се довери, без да бъде съден или критикуван

Непосредствената и изпълнена с разбиране комуникация е ключова за успеха на брака. Ако с течение на времето заради непрекъснато критикуване или постоянни опити от ваша страна да го промените съпругът ви е започнал да се дистанцира, да не споделя или да ви лъже, за да избегне мрънкането ви, това определено не води до щастлив край.

Отличителни черти на страхотния съпруг

И обратното, ако се отнасяте с разбиране към неговите проблеми и чувства без моментално да изваждате тефтера с минусите и черните точки, съпругът ви ще се чувства наистина щастлив.

Той знае, че го желаете, защото го показвате

Всеки мъж без изключение иска да бъде обичан, желан и да знае, че предизвиква страст у половинката си. Липсата на интерес съсипва брачните отношения.

Смее се, когато сте заедно

Когато човек се чувства добре, за него е по-лесно да се шегува, да се смее, да се забавлява. Щом съпругът ви видимо изглежда весел и щастлив във ваше присъствие и търси вашата компания, нямате повод за безпокойство – той е щастлив.

Той харесва това, че имате нужда от него

Мъжете се чувстват като истински мъже, когато могат да помогнат на нежните си половинки, дори за някакви дреболии, като смяна на крушка или закачване на пердета. Това не означава, че зависите от него, а че можете да се опрете на силното мъжко рамо винаги, когато имате нужда от това.

Той харесва това, че се стараете да изглеждате добре

Когато един съпруг престане да забелязва външния ви вид, това не е добър сигнал. Но пък, ако вашата половинка все още се възхищава на стремежа ви да изглеждате добре и се радва, че го правите заради него и заради себе си, това означава, че той е наистина щастлив с вас и ви харесва каквато сте.

Още по темата

Той се чувства уважаван от вас

Уважението в брака е един от стълбовете, на които се опират отношенията между партньорите.

7 причини да превърнете любимия си в свой съпруг

Той никога не се чувства обиден или потиснат от вас

Когато сте ядосани, съществува риск да кажете или направите неща, за които да съжалявате. Ако с вас това не се случва и двамата знаете как да водите битка без да си пускате кръв, това е чудесна новина за вашия брак.

Той ви вярва

Демонстрацията на доверие от страна на съпруга ви е истински подарък. Когато партньорите си вярват, безпочвената и отравяща връзката ревност няма място между тях.

Той знае, че е ваш приоритет

Всеки човек иска да е важна част от живота на половинката си, която обича. Взаимността е от съществено значение за брака и връзката въобще.