Интимно

Любовен хороскоп за 7 – 13 януари

Венера и Юпитер ще направят любовта ви по-вълнуваща

07.01.2019г. / 17 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Уважаеми Лъвове, вие със сигурност сте докоснати от любовта. Юпитер ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката, разширявайки възможностите ви за любовни преживявания. Венера ще се присъедини към него. Имате невероятния късмет тези две планети да са в зодиакалния ви знак и да ви подкрепят до 3 февруари. Ако сте необвързани, отворете си очите, защото любовта е навсякъде. Обвързаните ще се радват на повече хармония.

Дева

Тези от вас, които скоро са започнали връзка, може да решат с партньора си да преминат на следващо ниво и да задълбочат взаимоотношенията си. Сериозно обвързаните ще направят някои нови покупки, които ще приповдигнат и настроението им. Насладете се на моментите.

10 интимни обещания, които да си дадете през новата година

Везни

През тази седмица е много важно как ще комуникирате с партньора, защото думите ви могат да наранят. Опитайте се да разберете половинката си и помислете за действията си. Изслушвайте се, споделете вашето мнение и позиция. За щастие ще намерите начин да комуникирате разумно и това ще изглади недоразуменията помежду ви.

Скорпион

Любимият човек ще ви накара да се чувствате по-сигурни в себе си, когато става въпрос за печелене на пари. Любовта ще ви подтикне да харчите повече отколкото е разумно и то само, за да направите него или нея щастливи. Не забравяйте, че материалното не е най-важното в една връзка. Вашата любов е по-дълбока от това.

Коментирай