Интимно

Какво може да накара една жена да си тръгне, дори когато обича

Когато не се чувства като единствената

19.01.2019г. / 07 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовните взаимоотношения между мъжа и жената винаги ще има нещо неразгадано. Въпреки да знаят, че жените са „сложни“ същества, господата все пак си мислят, че знаят напълно какво искат жените. Дали? Дали не пропускат техните емоции, моментите, в които искат да говорят, да споделят, да бъдат прегърнати... Моментът, в който обичащата жена си тръгва. Защо жените, които изпитват дълбоки емоции са готови да напуснат партньорите си?

Усеща, че не може да разчита на вас

Дори една жена да показва често своята независимост, има моменти, в които се нуждае от подкрепата на любимия си. Всъщност, силната жена изпитва необходимост от постоянна подкрепа, дори да не го показва явно. Само надежден партньор може да я накара да се чувства сигурна и комфортно.

Когато се изморява да покрива очакванията ви

Мъжете имат очаквания от жената до себе си. Да се поддържа, да бъде в добра форма, да готви вкусно, да забавлява партньора си и т. н., дълъг списък. Наистина ли е необходимо да отговаряш постоянно на изискванията на някого? Това ли е любовта?

8 етапа, през които преминаваме, когато сърцето ни е разбито

Не се чувства като единствената

Тук не става въпрос само за изневярата. Чатове с приятелки, познати в социалните мрежи. Докъде може да стигне един флирт, за който мъжете често казват, че е безобиден. Моментите, в които той без грам притеснение се заглежда по чужда жена в присъствието на партньорката си, игнорира я на социални събития или не ѝ обръща достатъчно внимание по принцип.

Промени във връзката, които всяка двойка трябва да направи

Когато той е постоянен източник на негативни емоции

Тя постига успехи, иска да излязат на кино, театър, да си направят романтична вечеря у дома, получила е повишение или е открила ново хоби. Срещу нея е партньор, който я посреща с неодобрение, съмнение за качествата ѝ, отнася се с досада към предложенията ѝ за добре прекарано време. Дори и силно обичаща жена би си тръгнала.

Свързани статии

Той се държи детински

Въпреки че във всеки от нас винаги ще се крие едно малко дете под една или друга форма, една зряла жена не би искала да има връзка с едно непораснало дете в лицето на партньора ѝ. Шегичките му могат да ѝ бъдат забавни в началото на връзката им, но когато еуфорията след първите месеци премине, тя ще иска да има до себе си зрял и отговорен мъж.

Плановете ви за близкото бъдеще се разминават

Когато двама души не гледат в една посока, винаги изниква въпросът как и дали трябва да продължат взаимоотношенията им. Той иска да се забавлява и да гради кариера, тя иска да преоткрие себе си в друга държава или пък е готова за семейство. Има ли разминаване в плановете, обичащата жена е готова да продължи сама напред.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
2 rate up comment 4 rate down comment
обидно е ( преди 5 години )
супер обидна феминистка статия. Обидена съм от такива промивки!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
Спас ( преди 5 години )
Ами ако жената се държи така, тогава? Какъв е съвета за мъжете които се раздава, а жената не се държи като жена и не го поддържа?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар